Τσέλσι – μεταγραφές: Κλεισμένος ο Βέρνερ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέλσι – μεταγραφές: Κλεισμένος ο Βέρνερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσέλσι - μεταγραφές: Ασφαλείς πληροφορίες φέρνουν τον άσο της Λειψίας τελειωμένη μεταγραφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αντί της ρήτρας των 60 εκατ. ευρώ.

06.06.2020 | 00:39

Τσέλσι – μεταγραφές: Η Τσέλσι φέρεται να συμφώνησε σε συμφωνία με τον ηγέτη της Λειψίας Τίμο Βέρνερ. Το ρεπορτάζ θέλει τον 24χρονο διεθνή άσο με τα 25 γκολ στην Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν, να έχει ρήτρα περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ. Την οποία καλύπτει η Τσέλσι. Κι αυτό για να τον αποκτήσει, πριν αυτός καταλήξει στη Λίβερπουλ. Για την οποία μάλιστα έχει δηλώσει ότι θα ήταν περήφανος αν παίξει στα χρώματά της!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες συναδέλφων στο BBC όμως, η Λίβερπουλ και ο Κλοπ δεν ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον Βέρνερ. Ο οποίος έχει σημειώσει 11 τέρματα με τα εθνικά χρώματα σε 29 διεθνή παιχνίδια. Ο Βέρνερ σημείωσε πρόσφατα χατ-τρικ στη νίκη της Λειψίας 5-0 επί της Μάιντς και πέτυχε επίσης χατ τρικ εναντίον της ίδιας ομάδας σε ένα απίθανο 8-0 πριν από τα Χριστούγεννα!

Τσέλσι – μεταγραφές: Εχει ήδη Ζιγιέχ και ανανέωση Ζιρού!

Ο Βέρνερ μόλις ανακοινωθεί επίσημα θα είναι η δεύτερη υπογραφή της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν, αφού η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ήδη έχει ολοκληρώσει μια συμφωνία 37 εκατομμυρίων λιρών για την πτέρυγα της, με τονάσο του Άγιαξ, Χακίμ Ζιγιέχ. Κίνηση, μάλιστα, από τον περασμένο Φεβρουάριο! Υπενθυμίζεται πως στην Τσέλσι μόλις τον περασμένο μήνα, ο Γάλλος επιθετικός Ολιβιέ Ζιρού ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο.

Δείτε ακόμη:

Ποδοσφαιρική δυστοπία με “γκιλοτίνα” στα απρόσεκτα κλαμπ!
Λάβροι κατά της Ομοσπονδίας οι Πειραιώτες
Επένδυση-μαμούθ, PAO alive και Γιαννακόπουλος!
Exit mobile version