Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Στις επάλξεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Στις επάλξεις!

Σούπερ Λιγκ - Προαναγγελία: Αγώνας ζωής για τον Πανιώνιο ο αποψινός (19.15) με τον Βόλο, άνεση 10 βαθμών και απουσίες έχει η ομάδα της Μαγνησίας

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Με εντός έδρας ματς αρχίζει τα πλέι οφ ο Αρης, κόντρα στον ΟΦΗ. Εύκολο όμως; Οχι. Υπάρχουν δεδομένα προβλήματα και η ΦΙΦΑ έχει τιμωρήσει τον Αρη, ακόμα όμως δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση. Οι κιτρινόμαυροι ελπίζουν βάσιμα πως θα αποφύγουν τα χειρότερα και θα παίξουν Ευρώπη του χρόνου. Στην αποστολή ο αναντικατάστατος μπακ Βέλεθ (4 γκολ), που έχει υπογράψει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ο επιθετικός Ντουρμισάι δεν θα αγωνιστεί λόγω του προβλήματος με τη ΦΙΦΑ. Τιμωρημένος είναι ο βασικότατος χαφ Ματίγια, εκτός ομάδας ο μεσοεπιθετικός Ντιγκινί (5 γκολ) και ο Σουηδός μπακ Σούντγκρεν.

Για τον ΟΦΗ που χαίρει της ποδοσφαιρικής εκτίμησης όλων των φιλάθλων φέτος, η επιστροφή στην Ευρώπη μετά από δύο δεκαετίες. Τεράστια επιτυχία και την πιστώνεται η διοίκηση και ο τεχνικός Σίμος που δικαίωσε όσους τον πίστεψαν. Δύσκολα θα ρισκάρει ο μεσοεπιθετικός Βαζ. Ατομικό ο μέσος Φερέιρα σίγουρα εκτός ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Τσιλιανίδης (6 γκολ).

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Πανιώνιος – Βόλος (21:30)

Ο Πανιώνιος επιστρέφει στα παιχνίδια μετά την 1η Μάρτη όταν και έφερε ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη με νέο τεχνικό τότε τον Λεωνίδα Βόκολο. Παλεύει να κρατηθεί στη Super League και χρειάζεται να καλύψει απόσταση 6 βαθμών για τη 13η θέση και τα play out! Παρελθόν αποτελεί ο Καμαρά (Μ, 12/0). Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, απειλείται ο Πανιώνιος με νέα αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλών στους Ανσαριφάρντ και Σιώπη. Χωρίς νέα προβλήματα ο Βόκολος. Για διαφορετικούς λόγους είναι εκτός ο γκολκίπερ Μαλέρμπ, ο μπακ Μίκο και οι επιθετικοί Κιάκος και Άρτσε.

Ο Βόλος τερμάτισε 11ος στην κανονική διάρκεια, με απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Αποχώρησε ο κόουτς Φεράντο και ο Γκαγέγκο, με τον κόουτς της U19 Στέφανο Ξηρόφωτο ως το φινάλε της σεζόν. Τελευταίο ματς το 4-1 από τον ΠΑΟ εκτός έδρας την 1η Μαρτίου.  Τιμωρημένος ο επιθετικός Γκουαροτσένα, εκτός και οι επιθετικοί Τόρες (5 γκολ), Γέντρισεκ (4 γκολ).

Δείτε ακόμη:

Στις …καλένδες μετατέθηκε το Ξάνθη – Ατρόμητος
Πλήρωσε με ….ανεργία τις ρατσιστικές αναρτήσεις της συμβίας!
Στην πόντο από τη Ευρώπη με Πέτερσεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις