Σούπερ Λιγκ – Αναβολή: Ούτε Κυριακή Ξάνθη-Ατρόμητος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Αναβολή: Ούτε Κυριακή Ξάνθη-Ατρόμητος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Αναβολή: Νέα αναβολή πήρε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για τα πλέι άουτ σύμφωνα με ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

06.06.2020 | 00:58

Σούπερ Λιγκ – Αναβολή: Νέα αναβολή πήρε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για τα πλέι άουτ σύμφωνα με ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ. Αυτό, διότι, οι διαδικασίες ελέγχου για εξασφάλιση μη επιμόλυνσης από covid-19 δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο αρχικά να γίνει το Σάββατο (6/6), αλλά τα κρούσματα κορωναϊου στην Ξάνθη ανάγκασαν τις αρμόδιες αρχές να το αναβάλουν για 24 ώρες προκειμένου να υπάρχει χρόνος ολοκλήρωσης των ελέγχων. Στη συνέχεια, χρόνος για την οριστικοποίηση των ελέγχων δεν υπήρχε και το βράδυ της Παρασκευής αναβλήθηκε εκ νέου το ματς!

Ως εκ τούτου η αποστολή του Ατρόμητου δεν θα πετάξει καθόλου για την Ξάνθη και στις 11 του Σαββάτου θα γίνει προπόνηση στο “Μαζαράκη” κανονικά για να είναι ετοιμοπόλεμοι οι παίκτες των Περιστεριωτών για το ματς που θα γίνει όποτε τελικά το ορίσει η λίγκα. Αφού αυτή τη φορά έμεινε στον αέρα η ημερομηνία και θα αναζητηθεί κάποια ελεύθερη!

Σούπερ Λιγκ – Αναβολή: Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα: “Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή. Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας  έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης”.

Δείτε ακόμη:

Ποδοσφαιρική δυστοπία με “γκιλοτίνα” στα απρόσεκτα κλαμπ!
Λάβροι κατά της Ομοσπονδίας οι Πειραιώτες
Επένδυση-μαμούθ, PAO alive και Γιαννακόπουλος!
Exit mobile version