Παναθηναϊκός – Δώνης: Ηταν ένα όνειρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Δώνης: Ηταν ένα όνειρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Παναθηναϊκός - Δώνης: Εγινε πραγματικότητα η φιλοδοξία μου, τώρα Ευρώπη η Αραβία - Σπίτι μου πάντα ο Παναθηναϊκός

06.06.2020 | 20:12

Παναθηναϊκός – Δώνης: Στο δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στη Nova ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του τριφυλλιού μίλησε επίσης για το μέλλον του, σημειώνοντας πως προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα στην Ευρώπη, χωρίς όμως να αποκλείει το σενάριο της Σαουδικής Αραβίας, όπου τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά.

“Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Λένε πως όταν εσύ αναφέρεσαι και λες ότι η οικογένειά μου μεγάλωσε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, είναι σαν να κλείνεις άλλες πόρτες. Εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ έτσι, γιατί αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και συνέχισε: «Το ποδόσφαιρο είναι ένας κύκλος, το λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Μπορεί κάποιους από αυτούς να τους έχω ακόμα και του χρόνου σε άλλη ομάδα. Δεν είναι η επόμενη φιλοδοξία μου να επιστρέψω εδώ, γιατί το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό. Να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και πάντα θα είμαστε Παναθηναϊκοί στην οικογένειά μου”.

Παναθηναϊκός – Δώνης: Ευρώπη ή Αραβία

Για το μέλλον του και το που θα τον βρει αυτό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε: “Εγώ γενικά ποτέ δεν είχα έναν ατζέντη να μου κλείσει δουλειές. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτή ομάδα να τελειώσει όπως πρέπει. Μετά από αρχές Ιουλίου θα δούμε. Εγώ σαν φιλοδοξία δική μου χωρίς να με ενδιαφέρουν τα οικονομικά δεδομένα θα προτιμούσα κάτι στην Ευρώπη. Αλλιώς θα κοιτάξω πάλι στις αραβικές χώρες που τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά”.

Εκτός Πούγγουρας, Μπεκ, Περέα

Ποδόσφαιρο Super League: Με τρία προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της πρεμιέρας των play offs απέναντι στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα οι τραυματίες Πούγγουρας, Μπεκ και Περέα δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αναφέρεται: «Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από την αναγκαστική, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, τρίμηνη διακοπή, είναι γεγονός! Ο Παναθηναϊκός μπαίνει το βράδυ της Κυριακής στη μάχη των play off με αντίπαλο την ΑΕΚ, ως τυπικά φιλοξενούμενος στο άδειο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή

Η προετοιμασία του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου χωρίς περαιτέρω προβλήματα, πλην των γνωστών, δηλαδή των Πούγγουρα, Περέα, Μπεκ που είναι τραυματίες. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με προπονητικό διπλό. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας». Την αποστολή απαρτίζουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνιες, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπεζής, Μακέντα, Καμπετσής. 

Δείτε ακόμη:

Exit mobile version