Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και έκλειψη: Ποιους θα επηρεάσει;
PLUS

Ζώδια και έκλειψη: Ποιους θα επηρεάσει;

Ζώδια και έκλειψη:Ζώδια και έκλειψη: Αν νιώθεις καταπιεσμένη, εξαντλημένη και τροκοκρατημένη, μην αναρωτιέσαι.

Ζώδια και έκλειψη: Αν νιώθεις καταπιεσμένη, εξαντλημένη και τροκοκρατημένη, μην αναρωτιέσαι. Αστρολογικά μιλώντας, αντιμετωπίζεις την πιο έντονη και δραματική διέλευση αυτή τη στιγμή που εξηγεί αυτά που νιώθεις. Όλα ατά έχουν να κάνουν με το ότι η εποχή των εκλείψεων ξεκίνησε κάνοντας τον Ιούνιο μήνα της μεταμόρφωσης και των αναπάντεχων αλλαγών.

Δυστυχώς, για συγκεκριμένα ζώδια η σεληνιακή έκλειψη θα είναι η χειρότερη αλλά θα είναι για λίγο. Πρόκειται για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς.

Ζώδια και έκλειψη: Δίδυμος –  καταλαβαίνεις ποιος είναι για να μείνει στη ζωή σου

Υπάρχουν κάποιες δύσκολες μεταβάσεις στην προσωπική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Το να πεις “αντίο¨σε κάποιον που αγαπάς δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση αλλά είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για την προσωπική σου εξέλιξη. Παρόλα αυτά, το να αποχαιρετάς κάποιον σημαίνει ότι αφήνεις χώρο για κάποιον άλλο να μπει στη ζωή σου. Όποιος μείνει στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, σίγουρα είναι γραφτό να είναι σε αυτή. Εμπιστεύσου αυτό που λένε οι άνθρωποι ότι είναι.

Παρθένος: βιώνεις μια πολύ προσωπική και ειλικρινή φάση

Μπορεί να είναι ώρα να τα μαζέψεις και να φύγεις. Τίποτα ενδιαφέρον δεν συμβαίνει όταν παραμένεις στο καβούκι σου. Μερικές φορές χρειάζεσαι το πιο άβολο πράγμα και να αφήσεις πίσω σου την ασφάλεια. Αυτή η φάση μπορεί να μοιάζει ασταθής στην αρχή αλλά θα συνηθίσεις στο εντωμεταξύ και τελικά θα δεις ότι ήταν μια απαραίτητη αλλαγή. Το σπίτι είναι στο μυαλό σου και είναι ώρα να αλλάξεις την οπτική σου.

Τοξότης: αποβάλλεις το παλιό σου δέρμα και εξελίσσεσαι

Προχωρώντας προς την επόμενη φάση της ζωής σου, σκέψου το φίδι που διώχνει το δέρμα του έτσι ώστε να ξεγλιστρήσει ελεύθερο χωρίς κάτι να το περιορίζει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που σε κρατάνε πίσω και αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα τα φέρει στην επιφάνεια και θα τα εξουδετερώσει. Πράγματα που πιστεύεις ότι αγαπάς μπορεί να σε σταματάνε από το να γίνεις ο άνθρωπος που θα έπρεπε να είσαι. Μόνο μέσα από αυτές τις δραματικές στιγμές θα μάθεις ποια πραγματικά είσαι.

Ιχθύς: οι στόχοι της καριέρας σου έρχονται στο επίκεντρο

Είναι ώρα να να σταθείς στα πόδια σου. Έπαιζες εκ του ασφαλούς για πολύ καιρό και χρειάζεται να κάνεις ότι είναι απαραίτητο για να καταφέρεις όλα όσα θέλεις. Είναι μακρύς ο δρόμος πριν φτάσεις εκεί και είναι γεμάτος με δοκιμές και λάθη. Αποδέξου ότι η αποτυχία είναι μέρος του ταξιδιού και τότε θα είσαι ήδη επιτυχημένη. Αρνήσου να τα παρατήσεις ακόμα κι αν αυτό μοιάζει σαν να είναι η μόνη σου επιλογή. Αν είναι σημαντικό για σένα, μην τα παρατάς.

Δείτε ακόμη

Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης αύριο βράδυ – Ορατή και από την Ελλάδα
Καιρός: Μοιρασμένο… το τριήμερο – Σε ποιες περιοχές και πότε θα βρέξει
Παγωμένο νερό χωρίς να έχεις ψυγείο μαζί σου!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις