Ραχήλ Μακρή – Τζορτζ Φλόιντ: “Οι ταινίες πορνό και ο κορονοϊός”

ΕΛΛΑΔΑ

Ραχήλ Μακρή – Τζορτζ Φλόιντ: “Οι ταινίες πορνό και ο κορονοϊός”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ραχήλ Μακρή - Τζορτζ Φλόιντ: "Πορνό, ναρκωτικά , εκβιασμοί , συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ", έγραψε η οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ.

05.06.2020 | 09:59

Ραχήλ Μακρή – Τζορτζ Φλόιντ: Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτύπησε, με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, γεγονός που έχει σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο.  Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ συμμερίζεται τις απίθανες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όπως έκανε και με τον ιό. Αμφισβητεί δε και τη δολοφονία, λέγοντας ότι πέθανε από …κορονοϊό. Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας του έδειξαν ότι έπασχε από κορονοϊό, αλλά αυτό δεν είχε καμία σχέση με την αιτία θανάτου του, που ήταν ασφυξία από το γόνατο του αστυνομικού στο λαιμό του και η οποία οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.

“Τελικά πέθανε από κορονοιό όχι από ασφυξία όπως λένε τα ΜΜΕ;”, θα αναρωτηθεί μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής της “ριζοσπαστικής Αριστεράς” και νυν φανατική οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ. Η Ραχήλ Μακρή προχωρά μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω και προσδιορίζει τον Φλόιντ ως πρωταγωνιστή σε ταινίες πορνό. “Το cbs λέει ότι γνωρίζονταν με τον αστυνομικό και ότι δούλευαν στο ίδιο club. Όπου γράφουν το όνομά του σε πορνό σβήνουν τα πάντα. Αλλά η εταιρία πορνό που έχει τα δικαιώματα δεν το έχει σβήσει και γυρίζει παντού. Το βίντεο πορνό εννοώ”, αναφέρει σε ανάρτησή της.

Σε άλλη ανάρτηση και απαντώντας σε σχόλιο θαυμαστή της, γράφει χαρακτηριστικά: “Δεν είναι φήμες υπάρχουν οι τσόντες . Πορνό, ναρκωτικά , εκβιασμοί , συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια . Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ . Κρίμα στον άνθρωπο . Καλό παλικάρι”.

Exit mobile version