Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός μεταγραφές Ιούνιος 2020: Ανανεώνει ο Πούγγουρας, επαγγελματίας ο Χατζηγιαννάκης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές Ιούνιος 2020: Ανανεώνει ο Πούγγουρας, επαγγελματίας ο Χατζηγιαννάκης

Παναθηναϊκός μεταγραφές Ιούνιος 2020:  Ένα βήμα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ ο Χρήστος Χατζηγιαννάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός μεταγραφές Ιούνιος 2020: Παίκτης του Παναθηναϊκού ως το 2023 θα παραμείνει εκτός πιθανού απροόπτου ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Οι εκπρόσωποι του 24χρονου αμυντικού στην τελευταία επαφή που έκαναν με τον τεχνικό διευθυντή των πρασίνων, Τσάβι Ρόκα, φέρονται να κατέληξαν σε συμφωνία και απομένει το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να επισημοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού άσου.

Ο Τσάνι Ρόκα είχε ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά Πούγγουρα νωρίτερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή. Οι δύο πλευρές είχαν συνολικά τέσσερις  συναντήσεις και στην τελευταία εξ αυτών, που έγινε στη διάρκεια του lockdown, φέρονται να ρύθμισαν όλες τις λεπτομέρειες, αν και ο παίκτης βρισκόταν στην Ισπανία. Πριν λίγες ημέρες έγινε και η τελευταία κουβέντα κατά την οποία επήλθε η τελική συμφωνία και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο μέσα στις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο του παίκτη, που θα τον διατηρήσει «πράσινο» μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Πούγγουρας δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό για άλλον έναν χρόνο, ωστόσο στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο αφού είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, γι’ αυτό και φρόντισαν να επεκτείνουν έγκαιρα τη συνεργασία μαζί του.

Παναθηναϊκός μεταγραφές Ιούνιος 2020: Επαγγελματίας ο Χατζηγιαννάκης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Χρήστος Χατζηγιαννάκης, με τους πράσινους να εξασφαλίζουν ότι θα διατηρήσουν έναν ακόμη νεαρό και πολύ εξελίξιμο παίκτη, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ανδρική ομάδα εδώ και έναν μήνα. Ο 18χρονος τερματοφύλακας ανήκει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού από το 2014 και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή τριετούς διάρκειας συμβολαίου με τον Χρήστο Χατζηγιαννάκη. Ο 18χρονος τερματοφύλακας έγινε επαγγελματίας πλέον, ενώ εδώ και ένα μήνα συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο Χρήστος γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 2002 στην Αθήνα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα του συλλόγου αφού εντάχθηκε στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, ο οποίος ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού. Από εκεί το καλοκαίρι του 2014 έκανε το άλμα στην ακαδημία του Τριφυλλιού».

Δείτε ακόμη

ΕΟΚ για επιχορηγήσεις: «Δε δικαιολογείται τέτοια μείωση»

Ζίβκοβιτς: «Με νίκη ανοιχτή η μάχη για τον τίτλο»

Παρουσιάστηκε το ιταλικό ποδοσφαιρικό Σχέδιο Μάρσαλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις