Master Chef 4 spoiler: Οι μαγειρικές δοκιμασίες συνεχίζονται στο MasterChef 4

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Master Chef 4 spoiler: Οι μαγειρικές δοκιμασίες συνεχίζονται στο MasterChef 4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελισάβετ Μαυρίδου

Master Chef 4: Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με την ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία του “τοίχου”.

04.06.2020 | 10:19

Master Chef 4 spoiler: Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef4, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με την ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία του “τοίχου”. Σε αυτήν, χωρίστηκαν για να μαγειρέψουν σε δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων και η κάθε μια έπρεπε να παραδώσει από 6 πιάτα στους κριτές. Στη συνέχεια, η κάθε ομάδα χωρίστηκε σε δύο υποομάδες και οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν χωρίς να έχουν οπτική επαφή, εξαιτίας του τοίχου που είχαν ανάμεσά τους. Χαρακτηριστικό είναι, ότι έπρεπε να δημιουργήσουν τα ίδια πιάτα, δίνοντας οδηγίες φωνάζοντας.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του. Συγκεκριμένα, όταν ο ίδιος αντιλήφθηκε πως δεν θα υπάρξει σωστή συνεννόηση με τους συμπαίκτες του, χτύπησε με δύναμη τον τοίχο. «Πάρε το πιάτο το βαθύ. Το πιάτο αυτό που έχει βαθιά μια τρύπα που έστησα εγώ προχθές. Το βαθύ. Άκουσε με», είπε ο Γιώργος με έντονο ύφος για να ηρεμήσουν όλοι οι συμπαίκτες του και να συνεννοηθούν.

Master Chef 4 spoiler: Ποιος αποχωρεί;

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη οι διαγωνιζόμενοι είναι πλέον 8, ωστόσο μετά την ομαδική που θα παρακολουθήσουμε σήμερα θα αποχωρήσουν όχι ένας, αλλά δύο υποψήφιοι MasterChef. Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες θα χρωστούν σε κόκκινους και μπλε. Στην κόκκινη ομάδα έχουμε τους Σταυρή, Τζον, Μάρλεν και Διονύση, ενώ στη μπλε τους Μπέλλο, Μαρία, Σταύρο και Γιώργο.

Ποια ομάδα θα ηττηθεί και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν ωστόσο από το MasterChef;

Η ομάδα που πρόκειται να ηττηθεί θα είναι η κόκκινη, ενώ από το MasterChef πρόκειται να αποχωρήσουν η Μάρλεν και ο Διονύσης.

Δείτε ακόμη

Η Ανέτ μαθαίνει το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της στις Άγριες Μέλισσες
«Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις και με ασφάλεια» στη 1η drive in συναυλία
Οι Anonymous “χτυπούν” ξανά με συγκλονιστικά στοιχεία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Exit mobile version