Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καταδίκη Πολάκη 2020 – Άδωνις: Ακριβά θα πληρώσει τις κουβέντες του ο πρ. υπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη Πολάκη 2020 – Άδωνις: Ακριβά θα πληρώσει τις κουβέντες του ο πρ. υπουργός

Καταδίκη Πολάκη 2020 - Άδωνις: Παράλληλα, το δικαστήριο υποχρεώνει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να αναρτήσει στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook την εν λόγω καταδικαστική απόφαση.

Καταδίκη Πολάκη 2020 – Άδωνις: Για προσβολή προσωπικότητας καταδικάστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης μετά από αγωγή που είχε καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Σήμερα εξεδόθη πρωτόδικη καταδικαστική του κ. Πολάκη απόφαση για συκοφαντική μου δυσφήμιση. Το Δικαστήριο τον υποχρεώνει σε 15.000€ και να αναρτήσει συγγνώμη στην σελίδα του στο Facebook. Για όσα είπε στον Αυτοψία – Αντώνης Σρόιτερ ακολουθεί νέα Αγωγή”, έγραψε στο Facebook ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Με την υπ’ αριθμ 442/20 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με δικηγόρο τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη καταδίκασε τον “αψύ Κρητικό” σε 15.000 ευρώ γιατι ψευδώς ισχυρίστηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως “ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς”.

Το δικαστήριο αναφέρει επι λέξει οτι πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς επίσης υποχρεώνει τον Παύλο Πολάκη να αναρτήσει την καταδικαστική απόφαση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Νέα αγωγή

Σημειώνεται, τέλος, ότι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Παύλου Πολάκη και για όσα πρόσφατα ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε ακόμη

“Μην… τρελαθούμε κιόλας” – Ο Πολάκης στηρίζει Παπαδημούλη, ο Παπαδημούλης ευχαριστεί Πολάκη

Ο αψύς από τα Σφακιά μιλά για όλα στον Σρόιτερ – Οι απειλές, το “δούλεμα” στη Σία, ο Άδωνις

“Άκου ανθρωπάκι”- Η απάντηση Πολάκη σε Πουλή ξεχειλίζει από ευγένεια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις