Βιτριόλι Ιωάννα – νέα: Εκτάκτως στο Θριάσιο οι αστυνομικοί

ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι Ιωάννα – νέα: Εκτάκτως στο Θριάσιο οι αστυνομικοί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βιτριόλι Ιωάννα - νέα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της «μαυροφορεμένης» γυναίκας που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα βρίσκονται σε κομβικό σημείο.

04.06.2020 | 18:57

Βιτριόλι Ιωάννα – νέα: Εντείνονται οι έρευνες για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί θα πάνε στο Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να μιλήσουν ξανά με την Ιωάννα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες δεν αποκλείεται να δει φωτογραφίες από τα καρέ που έχουν καθαρίσει αλλά και να της βάλουν να ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε η δράστρια στην εταιρεία ραδιοταξί. Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι η 34χρονη κοπέλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει την φωνή της γυναίκας αλλά και ίσως να αναγνωρίσει μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν απομονώσει οι αστυνομικοί από τις κάμερες την γυναίκα που την σημάδεψε για πάντα.

Ένα τηλεφώνημα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, το οποίο για κάποιο λόγο οι αστυνομικοί το συνδέουν με τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθεά, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρεία ταξί και έχει καταγραφεί. Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την κλήση αυτή, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας. Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρείες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.

Καλούνται στην Ασφάλεια πρώην σύντροφος της 34χρονης και ένας φίλος της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχουν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση. Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους. Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση. Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Exit mobile version