Δράκος Κέρκυρας – πρώην σύντροφος: «Τον αγαπάω ακόμα»

ΕΛΛΑΔΑ

Δράκος Κέρκυρας – πρώην σύντροφος: «Τον αγαπάω ακόμα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Δράκος Κέρκυρας - πρώην σύντροφος: «Δεν φοβήθηκα στιγμή δίπλα του, τον αγαπάω ακόμα και κοντά του ένιωθα ασφάλεια».

04.06.2020 | 23:52

Δράκος Κέρκυρας – πρώην σύντροφος: Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το Σάββατο 23 Μαΐου ο αποκαλούμενος ως «δράκος» του Κάβου. Ο 47χρονος, ο οποίος κυκλοφορούσε βαριά οπλισμένος, τραυματίστηκε προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης, όμως η προσπάθειά του δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο άνθρωπος που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για το βιασμό επτά γυναικών από τη Βρετανία είχε συλληφθεί το 2012 και αποφυλακίστηκε μετά από παραμονή έξι ετών μέσα στη φυλακή. Οι αρχές προχώρησαν εκ νέου στη σύλληψη του αφού κατηγορείται και πάλι για βιασμό, αυτή τη φορά μίας 34χρονης γυναίκας με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία για την σύλληψή του προηγήθηκαν πολυήμερες αστυνομικές έρευνες, με την συμμετοχή 100 και πλέον ανδρών της αστυνομίας και μέλη της ομάδας ΟΠΚΕ, στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης, ενώ στον εντοπισμό του βοήθησαν και αστυνομικοί σκύλοι που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Ο 47χρονος, στη θέα των αστυνομικών, που του είχαν στήσει ενέδρα στην δασώδη περιοχή του Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, τράπηκε σε φυγή και πήδηξε από κρημνώδες σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα άκρα και στην σπονδυλική του στήλη.

Δράκος Κέρκυρας – πρώην σύντροφος: Η γυναίκα που τον νοιάζεται

Όπως σημείωσε η Μαρίνα στο Mega (όπως είναι το όνομα της 22χρονης), ήταν μαζί για περίπου 1,5 μήνες και σημείωσε ότι η σχέση τους είχε εντάσεις, ωστόσο δεν της φέρθηκε άσχημα. «Δεν φοβήθηκα στιγμή δίπλα του», τόνισε η νεαρή κοπέλα, συμπληρώνοντας ότι όσο ήταν μαζί στην καθημερινότητά τους δεν σκεφτόταν ότι ο σύντροφός της είχε καταδικαστεί για βιασμούς. Ωστόσο, καταδίκασε την πράξη του βιασμού, για την οποία κατηγορείται. «Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ, γιατί είμαι γυναίκα και ξέρω πως αυτό είναι το χειρότερο πράγμα. Το ότι έκλεβε όμως το δικαιολογώ, γιατί όταν δεν σου δίνει κανένας δουλειά έξω, πρέπει να ζήσεις». Και πρόσθεσε: «Εγώ τον αγαπώ ακόμα. Κοντά του ένιωθα ασφάλεια. Φρόντιζα να μην του θυμίζω τις κατηγορίες και το παρελθόν του».

Δείτε ακόμα

18 ετών ο δράστης για τον φόνο του οδηγού στον Ασπρόπυργο
13χρονη κατήγγειλε βιασμό από το θείο της
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας
Exit mobile version