Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League: Εξιτήρια, αποχωρήσεις, ερωτήσεις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Εξιτήρια, αποχωρήσεις, ερωτήσεις

Super League: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ματίας Ινγκλέσιας, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση. Τίτλοι τέλους για τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ. Ανησυχία επικρατεί στον Ατρόμητο ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη λόγω κορονοϊού.

Super League: Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Θανάσης Ντίνας λίγο πριν την έναρξη των play offs. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν είχε πολλές συμμετοχές με τους κρητικούς στη φετινή σεζόν, έλυσε τη συνεργασία του και αποχώρησε. Ο Ντίνας είχε συμβόλαιο μέχρι τις 30 του μήνα με τον ΟΦΗ, ωστόσο από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα της ομάδας το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές επισπεύστηκε. Ο 31χρονος άσος πήρε μεταγραφή στους Ηρακλειώτες τον Ιανουάριο του 2018 και ήταν μέσα στους πρωταγωνιστές στην πορεία για την επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League. Φέτος αγωνίστηκε λίγα λεπτά τον Δεκέμβριο, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Super League: Ερώτηση Ατρομήτου για την ασφάλεια με Ξάνθη

Super League: Λίγο πριν την έναρξη των play out στον Ατρόμητο εγείρονται ερωτηματικά για το κατά πόσο ασφαλές είναι να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Ξάνθη, τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά στην ακριτική πόλη. Οι Περιστεριώτες έστειλαν σχετικό ερώτημα στη Super League, σχετικά με το κατά πόσο είναι ασφαλές να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων. Ουσιαστικά οι άνθρωποι του Ατρομήτου θέλουν από την κυβέρνηση τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αναβληθεί το παιχνίδι. Απλώς δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να προκύψει κάποιο απρόοπτο κρούσμα στην ομάδα με την έναρξη των play out.

Super League: Εξιτήριο για Ιγκλέσιας στον Αστέρα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός άσος του Αστέρα υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Ο Ιγκλέσιας αντιμετώπιζε πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας για να ξεπεραστεί. Η παρουσία του στα play offs πλέον δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, αφού ο χρειάζεται αρκετός χρόνος για την αποκατάστασή του. Κατά τα άλλα η προετοιμασία των Αρκάδων για τα play out έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Ράσταβατς εστιάζει πλέον στην τακτική, ενώ το θετικό είναι ότι δεν έχουν προκύψει περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα.

Δείτε ακόμα:

Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Χιλιάδες στήλες το λεπτό για τα 11,5 εκατ. ευρώ
Επανέναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών στις 15 Ιουνίου 2020
Τελικό Super Cup στην Αθήνα θελει η κυβέρνηση!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις