Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ – Τσάμπιονς Λιγκ: Μύλος η ατζέντα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ – Τσάμπιονς Λιγκ: Μύλος η ατζέντα!

ΟΥΕΦΑ - Τσάμπιονς Λιγκ: Το βάρος δόθηκε στα πρωταθλήματα και τώρα οι τηλεοπτικοί φορείς “κλοτσάνε” για τον παραγκωνισμό του …φιλέτου

ΟΥΕΦΑΤσάμπιονς Λιγκ: Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση για την οποία ζουν και αναπνέουν οι μεγάλες -και όχι μόνο- ομάδες. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, οπαδοί και προπονητές αναζητούν χρόνο με το χρόνο το μυστικό διάκρισης στην καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο. Φέτος, ωστόσο, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, το Τσάμπιονς Λιγκ έχει μετατραπεί σε πραγματικό πονοκέφαλο. Η μεγάλη διοργάνωση, το όνειρο όλων, παραμένει χωρίς ημερομηνία τελικού. Χωρίς καν σίγουρο γήπεδο διεξαγωγής του τελικού. Ακόμα ακόμα δεν είναι σίγουρο ο τρόπος ολοκλήρωσης της διοργάνωσης!

Ο ισχυρός άνδρας της ΟΥΕΦΑ, ο Αλεξάντερ Τσεφέριν, επιμένει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά στην Κωνσταντινούπολη, Ότι μένει μόνο η τελική ημερομηνία να φιξαριστεί. Η ΟΥΕΦΑ αναζητά μια τοποθεσία που να βολεύει όλες τις ομάδες, οι πόλεις θέλουν, αλλά οι περιστάσεις είναι διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά. Η ΟΥΕΦΑ έδωσε προτεραιότητα στους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων. Αντιμετωπίζει τώρα σοβαρό πρόβλημα με τις δικές της.

ΟΥΕΦΑ – Τσάμπιονς Λιγκ: Ολα ανοικτά με τις ημερομηνίες

Σύμφωνα με τη Marca, οι εναλλακτικές της διοργάνωσης είναι τέτοιες που βρίσκουν σφόδρα αντίθετους τους τηλεοπτικούς φορείς. Σε επικοινωνία Ισπανών συναδέλφων με τα κεντρικά της ΟΥΕΦΑ επιβεβαιώνεται πως τελικές αποφάσεις δε έχουν ληφθεί, όλα είναι ανοικτά, από ολοκλήρωση των διοργανώσεων σε φάιναλ 8 μέχρι μονά ματς πρόκρισης. Ο μόνος τρόπος να ικανοποιηθούν κανάλια, ομάδες και πόλεις είναι όλα να κριθούν με συνεχείς αγώνες μέσα στον Αύγουστο, αλλά αυτό έρχεται σε κόντρα με το σημείο εκκίνησης του νέου Τσάμπιονς Λιγκ (12/9). Το οποίο αν μετατεθεί θα χαλάσει τα πλάνα και πάλι για το Euro που μετατέθηκε για τον επόμενο Ιούνιο. Μύλος!

Δείτε ακόμη: 

Τελικό Super Cup στην Αθήνα θελει η κυβέρνηση!
Ευελπιστούν σε ρήξη οι Ιταλοί για να πάρουν τη θέση του ΠΑΟ αν αποχωρήσει
17.327.086 ευρώ στις Ομοσπονδίες από το Υπουργείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις