Γερμανία – αγωνιστικό: Αϊντραχτ “φόνισσα”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστικό: Αϊντραχτ “φόνισσα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γερμανία - αγωνιστικό: Βαριά ήττα 3-0 από την Αϊντραχτ εντός έδρας και το ματς του Σαββατοκύριακου με τη Βόλφσμπουργκ γίνεται… τελικός!

04.06.2020 | 01:22

Γερμανία – αγωνιστικό: Μετά από μια άριστη τριάδα αγώνων μετά την επανέναρξη η Βέρντερ επέστρεψε στο …βούρκο της ήττας και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο. Διασύρθηκε 0-3 εντός έδρας από την Αϊντραχτ, με όλα τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο 45λεπτο. Στο κομμάτι αυτό του αγώνα που θα περίμενε κανείς την ομάδα που θέλει πιο πολύ το ματς να φορτσάρει, εξαφανίστηκε η ομάδα του Κόφελντ. Ετσι γνώρισε άβολη, βαριά ου μην και καταδικαστική ήττα, αφού θα της ρημάξει και την ψυχολογία πέραν των άλλων.

Η Αϊντραχτ αν και δεν καιγόταν για τη νίκη, πήρε το τρίποντο. Το οποίο ουσιαστικά της χαρίζει την ηρεμία της ως το πέρας του θερινού γολγοθά της Μπουντεσλίγκα. Ο Αντρέ Σίλβα στο 60’ και η χρυσή αλλαγή Ιλσάνκερ (81’, 90’) καθάρισαν για την Φρανκφούρτη που με το δεύτερο σερί τρίποντο έφτασε στους 35 βαθμούς, 8 μακριά από την 16η θέση των μπαράζ σωτηρίας. Την ίδια στιγμή η Βέρντερ εγκλωβίστηκε στους 25 και δίνει το Σαββατοκύριακο μάχη ζωής με τη Βόλφσμπουργκ!

Γερμανία – αγωνιστικό: Η Β’ κατηγορία

Ανετα το Ανόβερο επιβλήθηκε της Δρέσδης 3-0 και πλέον έχει σωθεί οριστικά. Η ηττημένη, από την άλλη, κόλλησε στην τελευταία θέση και το -4 και είναι πια τεράστιο φαβορί απευθείας υποβιβασμού. Τα γκολ του εξ αναβολής αγώνα πέτυχαν οι Ντουκς (10’), Γκουιντέτι (17’), Πριμπ (45’).

Δείτε ακόμη:

Παραμένει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός τονίζει ο Μπερτομέου
FIFA: «Να πρυτανεύσει η λογική…»
Ο Αΐμπ «παίζει» για την ενίσχυση της ΑΕΚ
Exit mobile version