Παραπολιτικά: Μια άλλη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Μια άλλη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Ντσούνος

Παραπολιτικά: Μια άλλη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

03.06.2020 | 12:05

Παραπολιτικά: Σίγουρη ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι πολύ ενισχυμένο, όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές, εμφανίστηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εκτίμησε ότι όσο περνά ο καιρός οι πολίτες εμπιστεύονται την αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ και τις σοβαρές προτάσεις που καταθέτει. Ωστόσο εμείς θυμόμαστε ότι και στις προηγούμενες εκλογές, την ίδια σιγουριά είχαν στο ΚΙΝΑΛ, αλλά οι πολίτες είχαν διαφορετική γνώμη.

Μοναδική αντίδραση είχε ένας πιτσιρικάς μαθητής δημοτικού, όταν η δασκάλα του του είπε ότι ο κύριος που στέκονταν μπροστά του ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πιτσιρικάς έκανε πως λιποθυμά από συγκίνηση και έκπληξη, γεγονός που παρατήρησε αμέσως ο κ. Μητσοτάκης, που γέλασε κατανοώντας την αυθόρμητη αντίδραση του μικρού μαθητή.

Παραπολιτικά: Δεν ήρθαν ακόμη

Επειδή παρατηρούμε αρκετά κυβερνητικά στελέχη να συμπεριφέρονται στον δημόσιο διάλογο σαν να έχουν στα χέρια τους ήδη τα 60 δισ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την  ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας, μάλλον κάποιος από το Μέγαρο Μαξίμου θα πρέπει να τους ενημερώσει ότι αυτά είναι ακόμα πρόταση και όχι απόφαση. Και ότι αυτά τα χρήματα ΘΑ έρθουν ΔΕΝ έχουν ήδη έρθει. Οπότε ας μην σπεύδουν να τα ξοδεύουν από τώρα.

Και μνημόνιο και εκλογές

Όλα μαζί τα βλέπει να γίνονται ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης, που σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές πριν αποδεχθεί τους όρους του 5ου μνημονίου, που όπως είπε θα συνοδεύεται και από ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Σαν πολλά μαζί δεν πέφτουν, κύριε Βαρουφάκη, πώς θα τα προλάβουμε όλα;

Ξανά αναφορά

Εντολή προς τους βουλευτές της ΝΔ απέστειλε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, με την οποία επανέρχεται η ανά δεκαπενθήμερο αναφορά για το κοινοβουλευτικό τους έργο. Και εκεί που είχαν ησυχάσει κάποιοι, άντε πάλι τα ίδια!

Δείτε ακόμα

Πότε θα αρχίσει η νέα σχολική χρονιά – Νέες δηλώσεις Κεραμέως

Σε κρίσιμο σημείο οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, έτοιμη για νέο “επεισόδιο” η Αθήνα

Μπορέλ σε Τουρκία: “Σταματήστε τις γεωτρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο”
Exit mobile version