Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Δαχτυλίδι πέους: Τονώνει το μέγεθος
PLUS

Δαχτυλίδι πέους: Τονώνει το μέγεθος

Δαχτυλίδι πέους: Αυτό είναι το δαχτυλίδι που πρέπει κάθε άνδρας να προσφέρει στον εαυτό του.

Δαχτυλίδι πέους: Το cock ring, είναι το μόνο δαχτυλίδι του οποίου ο ρόλος δεν είναι διακοσμητικός, αντιθέτως πρόκειται για ένα ερωτικό βοήθημα με δυο εξαιρετικά πρακτικές χρήσεις για κάθε άνδρα. Άλλωστε όπως έχουν αποκαλύψει οι διάσημοι πρωταγωνιστές πορνό ταινιών τα δαχτυλίδια πέους είναι αυτά τα οποία τους βοηθούν να διατηρήσουν την στύση τους ανάμεσα στα διαλείμματα των γυρισμάτων κι αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους πόσο χρήσιμα είναι καθώς πρόκειται για επαγγελματίες. Αν λοιπόν αναζητάς το επόμενο ερωτικό σου βοήθημα, ή και το πρώτο – γιατί όχι;- μάθε τι κάνει ένα cock ring. 

Γιατί να φορέσει κάποιος ένα δακτύλιο στο πέος του; Το δαχτυλίδι πέους λοιπόν, ή αλλιώς cock ring είναι ένας δακτύλιος που δεν έχει καμιά σχέση με κόσμημα και φοριέται στο ανδρικό μόριο ώστε αφ’ ενός να διατηρήσει τη στύση ενός άνδρα δυνατή αλλά ταυτόχρονα και να τον διεγείρει, ιδιαιτέρως με τη δονούμενη εκδοχή του. Αν λοιπόν αυτό το οποίο επιθυμεί ένας άνδρας είναι να διατηρεί την υπάρχουσα στύση του αλλά και να τονώνει το μέγεθος του πέους του αυτό που πρέπει να αποκτήσει είναι ένα δαχτυλίδι για να τονώσει τον ανδρισμό του: δεν θα του προκαλέσει καμία δέσμευση παρά μόνον αυτοπεποίθηση και απόλαυση. 

γράφει η Έλενα Φάκου

Το συγκεκριμένο sex toy ερεθίζει και τη γυναίκα

Υπάρχουν πολλά είδη cock rings: τα κλασσικά δαχτυλίδια πέους, τα δαχτυλίδια πέους με δόνηση, τα διπλά, τα ρυθμιζόμενα, καθώς και τα rabbit τα οποία διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να ερεθίζουν ταυτόχρονα και την κλειτορίδα της συντρόφου, κάτι που τα κάνει ένα από τα πιο λειτουργικά και αποτελεσματικά sex toys για ζευγάρια. Αν λοιπόν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι για να αναβαθμίσετε τη στύση σας και παράλληλα την ικανοποίηση της συντρόφου ή του συντρόφου σας αυτό είναι οπωσδήποτε ένα cock ring. Η ποικιλία είναι τεράστια και η απόδοση του αποδεδειγμένη.

Δείτε ακόμη

Εσύ τι πέος έχεις; Πόσο αλλάζει το μέγεθός του από τη χαλαρότητα ως τη στύση;
Αυτά τα τρία ζώδια θα αλλάξουν το relationship status τους μέσα στο καλοκαίρι
Οι δεξιοί χαίρονται περισσότερο το σεξ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις