Πύρρος Δήμας σύζυγος: Η συγκινητική εξομολόγηση για την Αναστασία

LIFESTYLE

Πύρρος Δήμας σύζυγος: Η συγκινητική εξομολόγηση για την Αναστασία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πύρρος Δήμας σύζυγος: Ο θαρραλέος τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον θάνατο που ήξερε ότι πλησίαζε.

03.06.2020 | 12:09

Πύρρος Δήμας σύζυγος: Καλεσμένος της Έλενας Κατρίτση και στα “Προσωπικά” θα είναι ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή που θα μεταδοθεί στις 7 Ιουνίου. Στο τρέιλερ που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης μιλά, μεταξύ άλλων, και για την αγαπημένη του σύζυγο Αναστασία, που πέθανε πριν από δύο χρόνια μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. “Η Αναστασία μέχρι το τέλος ήταν παλικάρι. Μου είχε πει “έχεις δίκιο. Μαζί σου έχω ζήσει τόσες πολλές στιγμές που δεν με νοιάζει και να πεθάνω. Αλλά πρέπει να παλέψουμε για τον Νικόλα”.

Πέρασαν δύο χρόνια από την ώρα που η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του, Αναστασία, έφυγε χτυπημένη από τον καρκίνο. Μια αρρώστια που την πολέμησε έως το τέλος, δίνοντας δύναμη, όπως έκανε πάντα, σε όλη την οικογένεια. «Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου».

Για τις καλές στιγμές της ζωής του λέει,

Έχω δει και τη μεγάλη ζωή, έχω δει και δύσκολες στιγμές. Έχω δει φίλους μου να γίνονται Ολυμπιονίκες, φίλους μου να παλεύουν μαζί μου. Είδα την Βούλα Πατουλίδου το 1992, είδα το 1996 τον Κάχι να παίρνει μετάλλιο. Έβλεπα τώρα τις εικόνες από το 1992. Όταν άνοιξε η πόρτα του αεροπλάνου και είδαμε όλο αυτό το πράγμα και όλο αυτόν τον κόσμο στους δρόμους, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στους στύλους του Ολυμπίου Διός … Ήταν πράγματα που ούτε καν τα φανταζόμουν σαν παιδάκι όταν έβλεπα τα φώτα της Κέρκυρας”.

Exit mobile version