Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πυροβολισμοί στα Ζωνιανά: Αιματηρό επεισόδιο μετά από ενέδρα – Δύο τραυματίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πυροβολισμοί στα Ζωνιανά: Αιματηρό επεισόδιο μετά από ενέδρα – Δύο τραυματίες

Πυροβολισμοί στα Ζωνιανά: Τραυματισμένος από όπλο, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ένας 54χρονος άντρας από τα Ζωνιανά.

Πυροβολισμοί στα Ζωνιανά: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο άνδρας που τραυματίστηκε από σφαίρα μετά από επεισόδιο στα Ζωνιανά. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα μέλη γνωστών οικογενειών στην περιοχή λογομάχησαν, με συνέπεια να βγουν όπλα και να τραυματιστούν δύο αδέρφια, το ένα από σφαίρα και το άλλο από ξυλοδαρμό που υπέστη. Ο ένας αδερφός, ηλικίας 57 ετών, τραυματίστηκε από σφαίρα στη λεκάνη και ο άλλος, 50 ετών, από άγριο ξυλοδαρμό με κατσούνα στο κεφάλι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι γιατροί υπέβαλαν τον 57χρονο σε αξονική τομογραφία προκειμένου να δουν αν η σφαίρα έχει επηρεάσει ζωτικά όργανα. Την ίδια ώρα, τα θλαστικά τραύματα του 50χρονου δεν προκαλούν κάποια ανησυχία στους γιατρούς, ωστόσο του παρασχέθηκε η απαιτούμενη ιατρική φροντίδα.  Οι αρχές ερευνούν το περιστατικά προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής. Συγγενείς και φίλοι του 57χρονου Λ.Π. από τα Ζωνιανά συγκεντρώθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου αμέσως μετά την διακομιδή του τραυματία.  Όμως  τα πνεύματα είναι ήρεμα και σε αυτό συντέλεσε το γεγονός πως η ζωή του 57χρονου δεν διέτρεχε κίνδυνο.

Ζωνιανά: Επεισόδιο με ξυλοδαρμό και πυροβολισμό – Δείτε βίντεο
Δείτε ακόμη
Έπιασαν τον δολοφόνο του Ζουγανέλη – Το φρικτό έγκλημα στη Μύκονο και η Μαργαρίτα
Αποκάλυψη Alphafreepress: Με το ίδιο ταξί έφυγε η “μαυροφορεμένη” από την Καλλιθέα
Κλείνει το θρυλικό Gaspar; Τι απαντούν οι ιδιοκτήτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις