Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ιταλία – Γκασπερίνι: Πυρ ομαδόν!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιταλία – Γκασπερίνι: Πυρ ομαδόν!

Ιταλία - Γκασπερίνι: Για την συμπεριφορά του να πάει στην Ισπανία αρχές Μαρτίου -όπως ο ίδιος παραδέχτηκε- πιθανότατα πάσχοντας από covid-19

Ιταλία – Γκασπερίνι: Στον τοίχο έχουν στήσει τον Πιέρο Γκασπερίνι οι Ισπανοί της Βαλένθια. Ο Ιταλός κόουτς της Αταλάντα κατηγορείται πως συμπεριφέρθηκε ανεύθυνα και οι Λεβαντίνοι ζήτησαν παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ! Ολο αυτό είναι επακόλουθο της παραδοχής Γκασπερίνι ότι αισθανόταν συμπτώματα covid-19 πριν το ταξίδι της Αταλάντα στην Ισπανία για τη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ το Μάρτιο. Κατόπιν τούτου από τη Βαλένθια εξέφρασαν την έκπληξή τους και αναρωτήθηκαν: “Ο Γκασπερίνι αντιλήφθηκε πως εξέθεσε σε κίνδυνο τόσους ανθρώπους;”!

“Φέρθηκε ανεύθυνα, ήξερε ότι ερχόταν σε περιοχή υψηλού κινδύνου, δεν έπρεπε να ταξιδέψει” έστρεψε τα πυρά της στον Γκασπερίνι μέσω της Marca και η Ανα Μπαρτσέλο, υπουργός υγείας της Βαλένθια. Και όλα αυτά για ένα ματς που έτσι κι αλλιώς διεξήχθη με κλειστές θύρες. ΠΑρά ταύτα η Marca αναφέρει πως οι Ισπανοί περιμένουν αντίδραση της ΟΥΕΦΑ και των ιταλικών υγειονομικών αρχών. Ζητάνε, εν ολίγοις, την κεφαλή Γκασπερίνι επί πινάκι!

Ιταλία – Γκασπερίνι: Ζλάταν με Γιούβε

Αποστολή με Ζλάταν θα ΄χουν διαθέσιμη την 7η Ιουλίου κόντρα στη Γιουβέντους, ελπίζουν στο Μιλάνο. Ο Σουηδός άσος που γλίτωσε τα χειρότερα προ 10ημέρου, επέστρεψε στην Ιταλία και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Θα φανεί πόσο ακόμα θα μείνει εκτός προπονήσεων και με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις  στόχευση είναι αυτή, να παίξει κανονικά στις αρχές Ιουλίου. Ο Ιμπραήμοβιτς φέτος έχει πετύχει 4 τέρματα και μία ασίστ σε 10 παιχνίδια με τους ροσονέρι.

Δείτε ακόμη:

Επισημοποίησε το …λευκό καπνό της συνάντηση Αυγενάκη-Λίγκας η ΓΓΑ
Το ΣΚΡΑΤΣ «7 Χρόνια Τύχη» μοιράζει 77.000 ευρώ το χρόνο για 7 χρόνια
Τίτλοι τέλους για την Football League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις