Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι – νέα: Με το ίδιο ταξί έφυγε από την Καλλιθέα η “μαυροφορεμένη”
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα βιτριόλι – νέα: Με το ίδιο ταξί έφυγε από την Καλλιθέα η “μαυροφορεμένη”

Ιωάννα βιτριόλι - νέα: Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, οι αστυνομικοί έλαβαν απαντήσεις από δύο από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας .

Ιωάννα βιτριόλι – νέα: Με το ταξί να την περιμένει κοντά στην Αγία Ελεούσα και το ταξίμετρο σε λειτουργία, έστησε την ενέδρα για την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης ασφαλιστικής συμβούλου Ιωάννας, στην Καλλιθέα, η γυναίκα που ψάχνει όλη η Αστυνομία!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η συνταρακτική αποκάλυψη του Alphafreepress, δίνει ευρύτερη διάσταση στο ζήτημα της οργάνωσης, που είχε προηγηθεί για να στηθεί η ενέδρα στην είσοδο του κτιρίου του ασφαλιστικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα, έως το μοιραίο πρωινό της 20ης Μαΐου, όταν δέχθηκε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στα χέρια της. Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, η  λεπτή γυναίκα, με το παγωμένο βλέμμα, τη μαύρη μάσκα στο πρόσωπο και το σκούφο τα μαλλιά, πήγε στην Καλλιθέα με ταξί, όπως έχει γράψει το Alphafreepress, μεταφέροντας το βιτριόλι στο σακίδιο πλάτης, εξαπέλυσε την επίθεση κατά της Ιωάννας, κρυμμένη στις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο, αλλά και έφυγε από την περιοχή με το ίδιο ταξί!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φθάνοντας κοντά στο κτίριο του ασφαλιστικού γραφείου, είπε στον οδηγό, κρύβοντας και από αυτόν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με σκούφο και μάσκα, σε μια ημέρα καύσωνα για την Αθήνα, να σταθμεύσει και να την περιμένει στην Αγία Ελεούσα. Πράγματι ο οδηγός, που δεν υποψιαζόταν εκείνη την ώρα τίποτε, την περίμενε. Ελάχιστα λεπτά μετά την βάρβαρη επίθεση, η μυστηριώδης γυναίκα, επέστρεψε στο ταξί και κάθισε στη θέση που επέλεξε από την πρώτη στιγμή που μπήκε.

Κάθισε πίσω του

Ακριβώς πίσω από τον οδηγό για να μην την παρατηρεί από τον καθρέπτη! Το που την άφησε και από ποιο ακριβώς σημείο την παρέλαβε, είναι κάτι που η Αστυνομία για ευνόητους λόγους κρατάει επτασφράγιστο μυστικό καθώς αποτελούν τα σημεία αυτά νέα πεδία έρευνας. Ως προς το πώς κάλεσε το ταξί, αρχικά είχε διαρρεύσει ότι χρησιμοποίησε σχετική εφαρμογή μέσω κινητού ή μέσω υπολογιστή. Όμως, χθες, έγινε γνωστό ότι πιθανότατα το προέβλεψε και αυτό. Με τηλεκάρτα, πήγε σε καρτοτηλέφωνο και από εκεί κάλεσε εταιρία ταξί και ζήτησε ένα να την μεταφέρει στην Καλλιθέα. Τώρα οι αστυνομικοί, ερευνούν σε θαλάμους τέτοιους και έχει ζητηθεί και η βοήθεια τεχνικών προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κάρτα αυτή έχει χρησιμοποιηθεί και για ποιες κλήσεις.

Νέα επίσκεψη των Αρχών στο νοσοκομείο

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που έχουν αναλάβει την προσέγγιση της Ιωάννας την επισκέφθηκαν και πάλι στον θάλαμο αυξημένης φροντίδας όπου νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress, οι αστυνομικοί, από την έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει μέτρο- μέτρο στην περιοχή, έχουν στη διάθεσή τους τρία βίντεο στα οποία εικονίζεται η μυστηριώδης γυναίκα που ψάχνουν να ταυτοποιήσουν. Σχεδόν φιγούρες φαίνονταν και γι αυτό εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου έγινε προσπάθεια να καθαριστούν και τυπώθηκαν φωτογραφίες.

Άγνωστη η απάντηση

Αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο προσπάθησαν χθες το απόγευμα να δείξουν στην Ιωάννα οι αστυνομικοί μήπως κάπου την παραπέμψουν. Το αποτέλεσμα, δηλαδή η απάντησή της, δεν είχαν γίνει γνωστά έως αργά τη νύχτα. Υπενθυμίζεται, ότι στα καρέ για τα οποία γνωρίζαμε ότι έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία,  το πρόσωπό της είναι σκοτεινό, καλύπτεται συχνά από τα φύλα των δέντρων και τις φωτοσκιάσεις, ενώ διακρίνονται καλύτερα άλλα στοιχεία όπως ότι φέρει μάσκα στο πρόσωπο, τσάντα ώμου- πιθανολογείται ότι περιείχε το βιτριόλι και σύνεργα μεταμφίεσης- φοράει παντελόνι, είναι λεπτή, μετρίου αναστήματος και φαίνεται να έχει ξανθά μαλλιά-πιθανόν περούκα.

Απαντήσεις από κινητή τηλεφωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, οι αστυνομικοί έλαβαν απαντήσεις από δύο από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τα στίγματα και τις σαρώσεις που ζήτησαν οι Αρχές και ενδεχομένως σήμερα να λάβουν και από την Τρίτη ανάλογα στοιχεία. Ειδική ομάδα  επεξεργάζεται τα στοιχεία και προσπαθεί να δει αν κινητά τηλέφωνα των υπόπτων γυναικών που παραμένουν στο κάδρο, έχουν εκπέμψει τις επίμαχες ώρες η προηγούμενες ημέρες από την Καλλιθέα…

Δείτε ακόμη

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Άρτα, πάνω από είκοσι κίλα κάνναβης στα χέρια της αστυνομίας
Άγρια ληστεία στη Λάρισα: Τη χτύπησαν και άρπαξαν 560 €
Τσαντάκηδες Αττική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις