Σούπερ Λιγκ – Αυγενάκης: Ασπρος καπνός!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Αυγενάκης: Ασπρος καπνός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Αυγενάκης: Σε απόλυτα θετικό κλίμα η συνάντηση για το ενδεχόμενο παρουσίας κόσμου στα γήπεδα των πλέι οφ και πλέι άουτ - Ετοιμάζεται νέο ραντεβού

03.06.2020 | 15:59

Σούπερ Λιγκ – Αυγενάκης: Σε απόλυτα θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη, που εκπροσώπησαν τη Σούπερ Λιγκ. Θέμα της συνάντησης ασφαλώς το ενδεχόμενο παρουσίας κόσμου στα γήπεδα των πλέι οφ και πλέι άουτ. Αυτό που βγαινει είναι η κατ αρχήν θετική στάση της κυβέρνησης, όπως εκφράζεται από τον κ. Αυγενάκη. Αυτό που δεν διευκρινίστηκε είναι αν συμφώνησαν και σε ποσοστό πληρότητας.

Υπενθυμίζεται πως πρώτη σκέψη του ΟΦΗ και της Λιγκας ήταν για το 20%. Όμως συνεκτιμήθηκε η θετική πορεία της πανδημίας και η αρχική πρόταση της Λίγκας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “AFP” όπως τις μεταφέραμε χθες, αναμενόταν να είναι για το 30% των γηπέδων.

Σούπερ Λιγκ – Αυγενάκης: Και νέα συνάντηση

Εντέλει η συνάντηση έκλεισε με συμφωνία νέας συνάντησης την προσεχή εβδομάδα, να συμμετέχουν σε αυτή και άνθρωποι της υγειονομικής επιτροπής ώστε να παρθεί μία κοινή απόφαση. Το κυριότερο, δε είναι πως θα υπάρχει χρόνος να έχει εκτιμηθεί και η πορεία της 1ης αγωνιστικής για να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους. Δεδομένο, πάντως, το ότι υπάρχει θετική διάθεση. 

Δείτε ακόμη:

Οι κορυφαίοι σεφ της Super League
Τίτλοι τέλους για την Football League
Ετοιμοπόλεμοι Τόνσο και Μαρτίνες στον Άρη
Exit mobile version