Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστική: Το σερί της Βέρντερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστική: Το σερί της Βέρντερ

Γερμανία - αγωνιστική: Αήττητη στην επανέναρξη η Βρέμη αναζητά με την Αϊντραχτ το τρίποντο που θα την φέρει εκτός επικίνδυνης ζώνης μετά από καιρό!

Γερμανία – αγωνιστική: Με την αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Βέσερσταντιον συνεχίζεται η δράση στη γερμανική Μπουντεσλίγκα. Πρόκειται για εξ αναβολής ματς της 24ής αγωνιστικής και η σέντρα γίνεται απόψε στις 21.30. Η Βέρντερ έχει πλέον ανακτήσει απτές ελπίδες παραμονής μετά τους 7 βαθμούς στα τρία ματς μετά την επανέναρξη. Η δε Αϊντραχτ, όχι ότι έχει μπλέξει σε περιπέτειες, αλλά έχει μόλις 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ενδεχόμενη ήττα ίσως την βάλει σε μπελάδες. Το δε τελευταίο της διπλό στη Βρέμη σημειώθηκε το 2016.

Αμφίβολοι με τις πιθανότητες υπέρ τους οι επιθετικοί Ράσιτσα (7 γκολ) και Μπιτεμκούρ (4 γκολ) στη Βέρντερ, όμως επιστρέφει ο σέντερ μπακ Βέλκοβιτς. Μόνο αμροχρόνιες ή μη σημαντικές απουσίες κατά τα άλλα. Για την Αϊντραχτ επιστρέφει ο σέντερ μπακ/αμυντικός μέσος Ιλσάνκερ, ενω παραμένει εκτός ο τιμωρημένος μέσος Τορό. Εκτός παραμένει ο στράικερ Πασιένσια (7 γκολ).

Γερμανία – αγωνιστική: Ανόβερο-Δρέσδη στη β’ κατηγορία

Εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με ώρα έναρξης 19:30. Η Δυναμό Δρέσδης είναι σε τρομερά δύσκολη θέση και αν δεν κερδίσει το Ανόβερο παγιώνεται ουραγός και δυσκολεύει το έργο της αναρρίχησής της για να δημιουργήσει σοβαρές ελπίδες σωτηρίας. Το Ανόβερο θα είναι ικανοποιημένο και με τον βαθμό, αλλά σίγουρα μια νίκη θα την σώσει ουσιαστικά, διαδικαστική θα είναι η υπόθεση στο εξής. Η έδρα της, πάντως, δεν είναι η δύναμη της! Μετριότατο ρεκόρ με 2-8-3 σε 13 ματς έχει! Μικροαλλαγές στο Ανόβερο, με απουσίες και πάλι η Δυναμό Δρέσδης.

Δείτε ακόμη:

Ο Μπαλντέ θέλει να αναλάβει τροφή και στέγη εποχιακών εργατών
Ευρωκύπελλα: Κανονικά σε τρεις εβδομάδες ή ολοκλήρωση με φάιναλ 8
Ακύρωσε το ραντεβού με τον Τύπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις