Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ρουμανία Κορονοϊός: Έχει ήδη τις πρώτες πέντε παραγγελίες
PLUS

Ρουμανία Κορονοϊός: Έχει ήδη τις πρώτες πέντε παραγγελίες

Ρουμανία Κορονοϊός: Μια διαφορετική ιδέα για να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις είχε ένας τσαγκάρης.

Ρουμανία ΚορονοϊόςΜια διαφορετική ιδέα για να τηρούνται οι απαραίτητες για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού αποστάσεις είχε ένας τσαγκάρης στη Ρουμανία όταν διαπίστωσε ότι δύο μήνες μετά το lockdown δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στην πόλη Κλουζ στην οποία ζει. Η ιδέα του Γκριγκόρε Λουπ ήταν να κατασκευάσει δερμάτινα παπούτσια νούμερο 75 ώστε έτσι οι άνθρωποι να μην μπορούν να έρχονται ο ένας κοντά στον άλλο

«Το βλέπουμε στους δρόμους, δεν σέβονται τους κανόνες για τις αποστάσεις» δήλωσε ο Λουπ ο οποίος κατασκευάζει παπούτσια εδώ και 39 χρόνια. «Πήγα σε φυτώριο για να αγοράσω κάτι για τον κήπο μου. Δεν ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί αλλά όλο και έρχονταν πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Αν δύο άνθρωποι φοράνε τα παπούτσια αυτά θα υπάρχει μια απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ τους αν βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο» εξήγησε ο Λουπ.

Ρουμανία Κορονοϊός: Έχει λάβει παραγγελίες

Για την ώρα ο Λουπ έχει λάβει ήδη πέντε παραγγελίες για τα παπούτσια αυτά τα οποία εμπνεύστηκε από αντίστοιχα παπούτσια που κατασκεύασε για ηθοποιούς καθώς ο ίδιος κυρίως συνεργάζεται με εταιρείες θεατρικών παραγωγών. Το κόστος των παπουτσιών για τα οποία ο Ρουμάνος τσαγκάρης χρειάζεται δύο ημέρες προκειμένου να τα ετοιμάσει, ανέρχεται σε περίπου 100 ευρώ.

Δείτε ακόμη

8 έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσω ένα παλιό PC
Eφαρμογή για Android από την Ινδία «επιτίθεται» σε όλα τα κινεζικά Apps
Η κλιματική αλλαγή πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις