Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Λαχταρικό Oreo Mug Cake: Δοκιμάστε υπεύθυνα
PLUS

Λαχταρικό Oreo Mug Cake: Δοκιμάστε υπεύθυνα

Λαχταρικό Oreo Mug Cake: Αυτό το λαχταριστό, ατομικό κέικ φτιάχνεται πανεύκολα με δύο μόνο υλικά. Δοκιμάστε το νέο viral γλυκό του TikTok.

Λαχταρικό Oreo Mug Cake: Αγαπητοί γλυκατζήδες όλου του κόσμου, ενωθήτε! Αυτό λαχταριστό, ατομικό κέικ κούπας φτιάχνεται πανεύκολα με δύο μόνο υλικά! Γιατί να μοιράζεσαι το αγαπημένο σου κέικ, ενώ μπορείς να το απολάυσεις όλο μόνος ή μόνη, χωρίς τύψεις και ενοχές; Όσον αφορά στα homemade γλυκά, ισχύει ο κανόνας «όσο πιο εύκολο, τόσο το καλύτερο». Εύκολα, γρήγορα, με λίγα υλικά, μπορείς να κάνεις θαύματα, δημιουργώντας ένα λαχταριστό, σπιτικό γλυκάκι για τις δύσκολες ώρες (oh, well)! Το TikTok έχει πάρει φωτιά με τέτοιες συνταγές, ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Συνταγές με 2-3 υλικά γίνονται αμέσως viral με τους χρήστες να τις δοκιμάζουν μανιωδώς. Βρήκαμε μια νέα συνταγή για το πιο εύκολο και γρήγορο ατομικό κέικ που έχεις δει και δοκιμάσει ποτέ! Τα social media έχουν ξετρελαθεί με αυτή την απίθανη συνταγή. Ονομάζεται «Oreo mug cake» και θα χρειαστείς μόνο δύο υλικά για να το φτιάξεις, γάλα και μπισκότα Oreo.

https://www.instagram.com/p/CARJna9hoAZ/?utm_source=ig_embed

Λαχταρικό Oreo Mug Cake: Πώς θα το φτιάξεις

Βάζεις μια χούφτα Oreo σε μια κούπα, 6-8, ανάλογα με την κούπα, μξν τα τσιγκουνευτείς! Γεμίζεις τη μισή κούπα με γάλα και με ένα πιρούνι σπας τα μπισκότα. Συνεχίζεις να λιώνεις και να ανακατεύεις μέχρι να δημιουργήσεις ένα μείγμα με κομμάτια Oreo. Βάζεις την κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων για 1-2 λεπτά. Βγάζεις και απολαμβάνεις! Το αποτέλεσμα είναι ένα υγρό, ατομικό κέικ, το οποίο μπορείς να «διακοσμήσεις» με ό,τι topping θες ή να το αφήσεις έτσι, λιτό αλλά και σούπερ λαχταριστό!

Δείτε ακόμα

Σικ συνδυασμοί για να κάνεις το υφασμάτινο παντελόνι σου πιο καλοκαιρινό στο γραφείο
5 ιδέες για να φρικάρεις το κάθε ζώδιο!
Ρουμανία: Τσαγκάρης έφτιαξε παπούτσια νούμερο 75(!) για να τηρούνται οι αποστάσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις