Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καλοκαιρινό office look: Με ένα υφασμάτινο παντελόνι
PLUS

Καλοκαιρινό office look: Με ένα υφασμάτινο παντελόνι

Καλοκαιρινό office look: Μπορεί η έλευση του καλοκαιριού να μεταβάλλει το ντύσιμό μας, αλλά αν στην καθημερινότητα υπάρχει η σταθερά του γραφείου, τότε τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν εντελώς.

Καλοκαιρινό office look: Οι elegant συνδυασμοί για να το κάνεις να δείχνει πιο καλοκαιρινό στο γραφείο. Μπορεί η έλευση του καλοκαιριού να μεταβάλλει το ντύσιμό μας, αλλά αν στην καθημερινότητα υπάρχει η σταθερά του γραφείου, τότε τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν εντελώς. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε να φοράμε office friendly ρούχα, αλλά με πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό styling. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι σίγουρα το υφασμάτινο παντελόνι γραφείου.

Ψηλόμεσο ή medium rise, masculine με πιέτες ή πιο εφαρμοστό, αλλά πάντως από ποιοτικό, δροσερό ύφασμα, το υφασμάτινο παντελόνι αναδεικνύετα σε base line του υπόλοιπου ντυσίματος -γίνεται το κομμάτι πάνω στο οποίο «χτίζεται» το look. Έτσι, θα ρίξετε μεγαλύτερο βάρος στο styling, ώστε το κομμάτι να «αναπνεύσει» και να δείξει πιο κατάλληλο για την εποχή. Παρακάτω, δείτε τους πιο chic συνδυασμούς με υφασμάτινο παντελόνι για το γραφείο, που παραμένουν κατάλληλοι και ευέλικτοι για κάθε μέρα και διαφορετική περίσταση.

Καλοκαιρινό office look: Λευκό πουκάμισο και chunky flip flops

Το κλασσικό λευκό πουκάμισο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα, ανδρική ή γυναικεία, καθώς είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που πρέπει να απαρτίζουν μια γκαρνταρόμπα. Παρακάτω σας προτίνουμε έναν μοναδικό συνδιασμό casual και official συνδιαστικά.

https://www.instagram.com/p/CADIuU3pBkR/?utm_source=ig_embed

Κλασσικό office look: Aμάνικο τοπ, σανδάλια και σκουλαρίκια

Τα αξεσουάρ και ειδικά τα σκουλαρήκια είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί ένα οποιοδήποτε σύνολο, καθημερινό ή μη. Τολμήστε μακριά σκουλαρήκια, με αμάνικο τοπ, υφασμάτινο παντελόνι και κάντε την έκπληξη με αναπαυτικά σανδάλια.

View this post on Instagram

An emotional rollercoaster of a week, brought to you in outfits. The highs and the lows [illustrated perfectly in photo five]. My hair, however, seems to be thriving in isolation. _______________________________________ 1. Vest @arketofficial Trousers @sandroparis Shoes @birkenstock Earrings @completedworks 2. Overshirt @acnestudios Leather trousers @selected_official Bag @acnestudios Shoes @prada 3. Jumper @venstorelondon Joggers @thewhitecompany Shoes @birkenstock 4. Blazer @arketofficial Leather trousers @selected_official Trainers @newbalance 5. T-shirt @benetton Joggers (clearly shrunk in the wash) @andotherstories Socks @ukmuji 6. Jumper @venstorelondon Trousers @amiparis Shoes @drmartensofficial

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on

Πλεκτό τοπ, ζώνη και mules

Τα mules είναι το must have κομμάτι του καλοκαιριού. Δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, είναι άνετα κομψά και μπορείτε να τα φορέσετε με φόρεμα, φούστα, παντελόνι, παντελόνα και ότι άλλο θέλετε. Είναι μια λύση αναπαυτική πουσας λύνει τα χέρια για κάθε μέρα και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/BzjLDPQiCBN/?utm_source=ig_embed

Σατέν εκδοχή, λευκό T-shirt και σακάκι

Όλοι έχουμε αγαπήσει τα λευκά T-shirt! Είναι άνετα, δροσερά για το καλοκαίρι και πάνε κυριολεκτικά με τα πάντα. Τολμήστε να το συνδυάσετε με σατεν παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/B_DMWTbn9LB/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

Ρουμανία: Τσαγκάρης έφτιαξε παπούτσια νούμερο 75(!) για να τηρούνται οι αποστάσεις
Ρουμανία: Τσαγκάρης έφτιαξε παπούτσια νούμερο 75(!) για να τηρούνται οι αποστάσεις
8 έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσω ένα παλιό PC

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις