Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νόνη Δούνια: Υποδέχθηκε το καλοκαίρι με το πιο seasonal αξεσουάρ
LIFESTYLE

Νόνη Δούνια: Υποδέχθηκε το καλοκαίρι με το πιο seasonal αξεσουάρ

Νόνη Δούνια: Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που είδαμε τη βουλευτή να κρατά βεντάλια για να δροσίζεται.

Νόνη Δούνια: Το καλοκαίρι έκανε επίσημα πρεμιέρα σήμερα, αλλά όχι με ήλιο και ζέστη, αντιθέτως με ψύχρα και βροχή. Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα, η Νόνη Δούνια απαθανατίστηκε να κρατά βεντάλια για να δροσίζεται μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, όπου προφανώς επικρατούσε ζέστη.

Η Νόνη Δούνια που εξελέγη βουλευτής Α’ Πειραιώς στις εκλογές του 2019 με τη Νέα Δημοκρατία, είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της μόδας, όπου και διακρίθηκε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αλλά και με εκείνο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (πιο συγκεκριμένα παρουσίασε τηλεοπτικές εκπομπές, υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός κλπ). Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Μουρατίδη και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Στάθη και την Ρία, ενώ σήμερα, στα 48 της χρόνια είναι πιο κομψή και λαμπερή από ποτέ.

γράφει η Έλενα Φάκου

Νόνη Δούνια: Η βεντάλια το αγαπημένο αξεσουάρ της με το οποίο αντιμετωπίζει κομψά τη ζέστη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής εθεάθη να κρατά βεντάλια στα έδρανα της Βουλής. Η πρώτη φορά που την είδαμε να κρατά το συγκεκριμένο αξεσουάρ με εμπριμέ μοτίβο ήταν την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής τον περασμένο Ιούλιο και φορούσε ένα μοβ κοστούμι. Στη συνέχεια την ξαναείδαμε με μια μαύρη βεντάλια το Σεπτέμβριο του 2019 όταν και πάλι ήθελε να αντιμετωπίσει την υψηλή θερμοκρασία, ενώ σήμερα, η Νόνη, έβγαλε και πάλι μια όμορφη βεντάλια από την τσάντα της, την ξαναχρησιμοποίησε και μας έδειξε πως μπορεί μια γυναίκα να προασπιστεί κομψά απέναντι στις καιρικές συνθήκες. Τελικά όπως αποδεικνύεται η βεντάλια είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ.

To τατουάζ στο πόδι και οι στυλιστικές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι φωτογράφοι εστιάζουν αρκετές φορές σε μικρά στοιχεία της εμφάνισης της Νόνης Δούνια, όπως το διακριτικό τατουάζ με τα αρχικά των αγαπημένων της προσώπων που έχει πάνω από τον αστράγαλό της, οι επώνυμες τσάντες της, τα εντυπωσιακά της κοσμήματα ή οι faux fur γούνες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρώην μοντέλο ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Δείτε ακόμα

Εσύ τι πέος έχεις; Πόσο αλλάζει το μέγεθός του από τη χαλαρότητα ως τη στύση;
Τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του συντρόφου σου αν θέλεις μια υγιή και μακροχρόνια σχέση
Οι δεξιοί χαίρονται περισσότερο το σεξ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις