Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κινηματογραφική καταδίωξη Άρτα: Έλληνας ο ιδιοκτήτης του οχήματος
ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη Άρτα: Έλληνας ο ιδιοκτήτης του οχήματος

Κινηματογραφική καταδίωξη Άρτα: Στα χέρια της αστυνομίας πάνω από είκοσι κίλα κάνναβης, που μετέφερε αλλοδαπός οδηγός αυτοκινήτου.

Κινηματογραφική καταδίωξη Άρτα: Από την Άρτα έως την Αιτωλοακαρνανία διαδραματίστηκε η άγρια καταδίωξη που έφερε στα χέρια της αστυνομίας πάνω από είκοσι κίλα κάνναβης, που μετέφερε αλλοδαπός οδηγός αυτοκινήτου. Συνελήφθη και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του οχήματος, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κινηματογραφική καταδίωξη Άρτα: Συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης

Μετά από καταδίωξη με σκηνές που παρέπεμπαν σε αστυνομικοί ταινία, αστυνομικοί του Τμήματος ασφάλειας Άρτας, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας αλλοδαπό οδηγό οχήματος ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει όταν κλήθηκε να σταματήσει για έλεγχο.

Όπως απεδείχθη ο λόγος που διέφυγε αρχικά από τον αστυνομικό κλοιό, ήταν το φορτίο στο πόρτ μπαγκάζ του οχήματος. Δηλαδή, πάνω από είκοσι κιλά κάνναβης. Με δεδομένο ότι το όχημα που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός ανήκε σε ημεδαπό, από την Ηλεία, οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη του δεύτερου ατόμου.

Κινηματογραφική καταδίωξη Άρτα: Ακινητοποίηση του υπόπτου στην Αιτωλοακαρνανία

Αναλυτικότερα, σημειώνει η Αστυνομία, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ανωτέρω αλλοδαπός και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αγγελόκαστρου Αιτωλοακαρνανίας, όπου και τον συνέλαβαν. Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, 20 ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων.

Στην Αμαλιάδα η δεύτερη σύλληψη

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Αμαλιάδας Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδος. Συνολικά κατασχέθηκαν: Είκοσι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων, το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, 3 κινητά τηλέφωνα, και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ την προανάκριση για την πλήρη αποκάλυψη του εύρους της υπόθεσης, συνεχίζει το Τμήμα ασφάλειας Άρτας.

Δείτε ακόμα

Άγρια ληστεία στη Λάρισα: Τη χτύπησαν και άρπαξαν 560 €
Μία γυναίκα νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα στη Βούλα – Απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα
“Με χαστούκιζε δυνατά, με τράβηξε από την κοτσίδα” – Νέα φρίκη από τον Αλβανό της υπόθεσης Τοπαλούδη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις