Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός Πογιάτος: Με τις ευλογίες του Κρόιφ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός Πογιάτος: Με τις ευλογίες του Κρόιφ

Παναθηναϊκός Πογιάτος: Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Ντάνι Πογιάτος.

Παναθηναϊκός Πογιάτος: Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης που έδωσε το «ΟΚ» για την αποχώρησή του από την Κ19 των Μαδριλένων, με τους «μερένχες» να εγκρίνουν τη μετακίνησή του στην ελληνική ομάδα. Πλέον το θέμα έχει μπει στην τελική του ευθεία και εκτός απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η πρόσληψή του στο «τριφύλλι».

Ο 46χρονος προπονητής είναι η περίπτωση που ξεχώρισε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, έχοντας λάβει τις καλύτερες συστάσεις από τον Ζόρντι Κρόιφ, με τον οποίο ο πρώτος είχε δουλέψει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Πογιάτος είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ, ενώ ακολούθησε μια διετία στο Μπαχρέιν. Από το 2014 ήταν στο τιμόνι της Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και έμεινε μέχρι σήμερα, με εξαίρεση τη σεζόν 2017-18 όταν και βρέθηκε στο πλευρό του Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι.

Παναθηναϊκός Πογιάτος: «Όχι» από τους παίκτες στο «ψαλίδι»

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρόταση που τους έγινε από τη διοίκηση για μειώσεις των μισθών τους. Η συγκεκριμένη πρόταση περιλάμβανε «ψαλίδι» της τάξεως του 40% στους μισθούς του Μαΐου, για τα συμβόλαια άνω των 60.000 ευρώ, ποσό που ουσιαστικά παραπέμπει στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους.

Οι αρχηγοί της ομάδας ξεκαθάρισαν στον Τσάβι Ρόκα ότι η πρόταση αυτή δεν γίνεται αποδεκτή, ενώ δεν είχαν από την πλευρά τους κάποια αντιπρόταση. Μάλιστα, όπως λέγεται οι παίκτες που είναι προς αποχώρηση ξεκαθάρισαν ότι δε δέχονται την παραμικρή μείωση των απολαβών τους. Από τον Παναθηναϊκό σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους και δεν αποκλείεται να κινηθούν βάσει του ορίου που επιτρέπουν οι FIFA και UEFA για περικοπές, προκειμένου να περιορίσουν τη ζημιά τους από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δείτε ακόμα:

Τα πολυβόλα της Super League επιστρέφουν
Όταν ο ΠΑΟ διεκδίκησε το πρωταθλητριών από τον Νουρέγιεφ με το Νο14
Νέοι ορισμοί και κανονισμοί για ακούσιο και εσχάτη των ποινών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις