Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός μεταγραφές 2020: Κοντά σε Σαντλί οι «ερυθρόλευκοι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές 2020: Κοντά σε Σαντλί οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός μεταγραφές 2020: Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν την επανέναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων με τα play offs και το Κύπελλο Ελλάδας, όμως στον Ολυμπιακό ήδη έχουν ξεκινήσει και τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός μεταγραφές 2020: Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν την επανέναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων με τα play offs και το Κύπελλο Ελλάδας, όμως στον Ολυμπιακό ήδη έχουν ξεκινήσει και τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό είναι πολλά, ωστόσο το τελευταίο διάστημα όλα εστιάζουν σε ένα όνομα. Αυτό του Νασέρ Σαντλί, ο οποίος αποχαιρέτησε άπαντες στην Άντερλεχτ, κατά την τελευταία φετινή προπόνηση του Σαββάτου που μας πέρασε και μέσα του Βελγίου τον στέλνουν στον Πειραιά!

Ο Σαντλί ανήκει στην Μονακό, αλλά ο δρόμος προς το πριγκιπάτο έχει… αγκάθια. Ο Βέλγος ακραίος θέλει να πάει σε ομάδα που θα παίζει στην Ευρώπη και να έχει φανέλα βασικού σε αυτή, προκειμένου να διεκδικήσει την κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του για το Euro του επόμενου καλοκαιριού. Στην Μονακό, με την οποία έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, δύσκολα θα βρίσκεται στα αρχικά πλάνα και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Η Άντερλεχτ είναι επίσης μια προοπτική που δεν τον ενδιαφέρει και όλα δείχνουν ότι ψάχνει για νέα πρόκληση σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει τις προϋποθέσεις που θέλει και αποτελεί μία καλή λύση για τον 30χρονο εξτρέμ. Βέβαια, το θέμα αυτό θα έχει ακόμη πολλά… επεισόδια, όμως τα δημοσιεύματα πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο για το φλερτ ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον Σαντλί.

Ολυμπιακός μεταγραφές 2020: Στα χνάρια του… νέου Καμαρά

Την ίδια στιγμή από τον Ολυμπιακό έχουν ρίξει τα «δίχτυα» τους στην Αφρική αναζητώντας τον… νέο Καμαρά. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Πειραιώτες έχουν βρει έναν νεαρό μέσο που ταιριάζει πολύ στα χαρακτηριστικά του Μαντί Καμαρά. Πρόκειται για 18χρονο άσο από την Γκάνα, απ’ όπου κατάγονται οι Σισέ, Μπα και Καμαρά. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φροντίσει να κρατήσουν το θέμα καλά «κρυμμένο» και δεν έχει διαρρεύσει παραμικρή περαιτέρω πληροφορία για τον παίκτη αυτόν, όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη χώρα μας για να μπει η μεταγραφή του στο τελικό στάδιο!

Δείτε ακόμα:

Μιλουτίνοφ τριετίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Συμφωνία παικτών – διοίκησης για τις μειώσεις στον ΠΑΟΚ
Νέοι ορισμοί και κανονισμοί για ακούσιο και εσχάτη των ποινών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις