Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστική: Διπλό παλικαρίσιο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστική: Διπλό παλικαρίσιο!

Γερμανία - αγωνιστική: Ακόμα μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας, 2-4 την Κολωνία η Λειψία στο ΡέινΕνερτζιΣτάντιον επέστρεψε στην τρίτη θέση

Γερμανία – αγωνιστική: Ακόμα μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας κατέκτησε η Λειψία και επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Υπέταξε 2-4 την Κολωνία στο ΡέινΕνερτζιΣτάντιον και μείωσε στους δύο βαθμούς από την Ντόρτμουντ. Παραμένει έτσι ζωντανή στη μάχη της 2ης θέσης. Παράλληλα εξακολουθεί να προπορεύεται δύο βαθμών των διωκτών της για τις δύο θέσεις (3η-4η) του Τσάμπιονς Λιγκ και το… γαϊτανάκι κορυφής πίσω από την απλησίαστη Μπάγερν συνεχίζεται. Αντίθετα, η Κολωνία συνέχισε το αρνητικό σερί της. Δεν κινδυνεύει άμεσα, ούσα στο +7 από την 16η θέση, αλλά θα αναζητήσει σύντομα βαθμούς για …ανάσες.

Το παιχνίδι, μάλιστα, δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη νικήτρια. Έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς από το τέρμα του Κόρδοβα (7’), αλλά έβγαλε αγωνιστική ανωτερότητα. Ως το ημίχρονο είχε γυρίσει το ματς με Σικ (20’) και Νκούνκου (38’), ενώ πολύ γρήγορα το καθάρισε. Στην επανάληψη με το 1-3 του Βέρνερ (50’) και αμέσως μετά τη μείωση (2-3 ο Μοδέστε στο 55’) το 2-4 του Ολμο υπέγραψαν το τρίποντο και την κλάση της.

Το γκολ του Μοδέστε στην επανάληψη δεν άλλαξε τον ρου του αγώνα.

Γερμανία – αγωνιστική: Χτύπησε ο Κόρδοβα

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο επιθετικός και σκόρερ της Κολωνάις, ο Κολομβιανός Κόρδοβα (12 γκολ). Η κατάστασή του αναμένεται να διασαφηνιστεί το προσεχές 24ωρο με τις εξετάσεις που θα υποβληθεί. Δεν έχει όμως μεσοβδόμαδο παιχνίδι, θα παλέψει να καταφέρει να είναι έτοιμος για την Αουγκσμπουργκ την Κυριακή.

Σκόραρε και τραυματίστηκε ο Κόρδοβα

Δείτε ακόμη:

Με Δώνη στα play offs ο Παναθηναϊκός
Ποια ομάδα θα πετύχει τις περισσότερες νίκες στα play off;
Θετικοί στον κορωνοϊό 16 παίκτες της Βάσκο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις