Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: Βγαίνει ημερομηνία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: Βγαίνει ημερομηνία

ΕΠΟ - εκλογές: Για την Παρασκευή ορίστηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με θέμα της ατζέντας ο ορισμός της ημερομηνίας κατά την οποία θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές

ΕΠΟεκλογές: Για την Παρασκευή ορίστηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Θέμα της ατζέντας ο ορισμός της ημερομηνίας κατά την οποία θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές. Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την 16η Ιουνίου και ενόψει των εξελίξεων στα διοικητικά θα περάσει στο καταστατικό της ΕΠΟ ότι η θητεία του Προέδρου και των μελών Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, αλλά και των λοιπών οργάνων της Ομοσπονδίας -πλην των δικαστικών θα λήξει την 14η Οκτωβρίου 2020.

ΕΠΟ – εκλογές: Η τρέχουσα διοικητική θητεία θα θεωρηθεί ως συνέχεια της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Η οποία είχε διοριστεί από τη ΦΙΦΑ στις 14 Οκτωβρίου 2016 και άρα η 4ετής θητεία εκπνέει την 14η Οκτωβρίου 2020. Ακολούθως μπορούν να διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Προέδρου και των Μελών της Ομοσπονδίας και των οργάνων της. Βάσει καταστατικού αυτό πρέπει να γίνει μέσα στο τελευταίο τετράμηνο θητείας. Αρα από αρχές Ιούλη μέχρι την 14η Οκτώβρη θα είναι και η ημερομηνία που θα επιλεγεί για τις αρχαιρεσίες.

Δείτε ακόμη:

Τα πολυβόλα της Super League επιστρέφουν
Μιλουτίνοφ τριετίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Νέοι ορισμοί και κανονισμοί για ακούσιο και εσχάτη των ποινών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις