Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρμάνι –  Euroleague: Βόμβα Ντιλέινι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρμάνι –  Euroleague: Βόμβα Ντιλέινι!

Αρμάνι -  Euroleague: Μετά τον Μορέτι ο Μεσίνα έβαλε στη μηχανή της ομάδας του και τον 31χρονο πρώην γκαρντ της Μπαρτσελόνα - Σειρά οι περιπτώσεις Χάινς, Σιλντς

Αρμάνι –  Euroleague: Το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό… μπαμ του καλοκαιριού είναι γεγονός και έχει χρώμα πορτοκαλί. Ο Μαλκομ Ντιλέινι είναι επίσημα παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία τον ανακοίνωσε για συμφωνία που αφορά στα επόμενα δύο χρόνια. Ετσι αποτελεί τη δεύτερη ισχυρή ενίσχυση μετά και τον Ντάβιντε Μορέτι. Ενα δίδυμο που ισχυροποιεί πολύ την Αρμάνι, σε μία περίοδο μάλιστα γεμάτη οικονομική και αγωνιστική αβεβαιότητα. Με την κίνηση αυτή η Αρμάνι γίνεται πανίσχυρη στην περιφέρεια (ήδη έχει και τον Σέρχιο) με παίκτες που ήταν προσωπικές επιλογές του Έτορε Μεσίνα.

Ο Ντιλέινι είναι παίκτης ικανός να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα και το έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έπαιξε στο παρελθόν. Και στην τελευταία, την Μπάρτσα, αλλά και τις πιο παλιές Μπάγερν Μονάχου, Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ενώ είχε ικανοποιητική παρουσία και στο ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς.

Αρμάνι – Euroleague: Έρχονται κι άλλες μεταγραφές

Η Αρμάνι δεν κλείνει μεταγραφικά με τον Ντιλέινι, η μεταγραφολογία στο Μιλάνο δίνει και παίρνει. Στο στόχαστρο της ομάδας και του Μεσίνα παραμένουν οι Κάιλ Χάινς, Σέιβον Σιλντς. Παίκτες που θα δώσουν σπουδαίες λύσεις στην ομάδα, μα. και εμπειρία, μενταλιτέ πρωταθλητισμού. “Πρέπει να τονίσω πόσο χαρούμενος, πόσο ενθουσιασμένος είμαι που αρχίζω ένα νέο ταξίδι και μια πρόκληση για τον εαυτό μου, ως ένα κομμάτι ενός πανίσχυρου πρότζεκτ, σε μια ιστορική ομάδα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο νέο σπίτι μου, στην σπουδαία πόλη του Μιλάνου” είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση της Αρμάνι ο Ντιλέινι.

Δείτε ακόμη:

Μιλουτίνοφ τριετίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Όταν ο ΠΑΟ διεκδίκησε το πρωταθλητριών από τον Νουρέγιεφ με το Νο14
Νέοι ορισμοί και κανονισμοί για ακούσιο και εσχάτη των ποινών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις