Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Pamela Anderson μαγιό: Αναζητώντας το κόκκινο «φετίχ»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Pamela Anderson μαγιό: Αναζητώντας το κόκκινο «φετίχ»

Pamela Anderson μαγιό: Που βρίσκεται σήμερα το εμβληματικό οne piece με το οποίο έτρεχε στην παραλία η Pamela Anderson;

Pamela Anderson μαγιό: Ήταν το 1992 όταν η Pamela Anderson ανέβαζε τη θερμοκρασία στα ύψη τρέχοντας στην παραλία φορώντας το κατακόκκινο signature ολόσωμο μαγιό με τα πολύ ψηλά κοψίματα στα πόδια και τους γλουτούς κρατώντας το ασορτί κόκκινο σωσίβιό της. Και όσο εκείνη έτρεχε να σώσει τους λουόμενους, οι άνδρες έτρεχαν από πίσω της.

Η κατάξανθη ναυαγοσώστρια έγραψε τη δική της ιστορία στις παραλίες της California και το συγκεκριμένο ολόσωμο μαγιό χαράχθηκε στη μνήμη όλων ως το πιο sexy μαγιό των 90s και μάλιστα «εν ώρα υπηρεσίας». Και μπορεί να μην έχουμε χάσει ‘επεισόδια’ όσον αφορά στη ζωή της ηθοποιού, όμως είχαμε η αλήθεια είναι χάσει τα ίχνη του μαγιό.

γράφει η Έλενα Φάκου

Pamela Anderson μαγιό: Που βρίσκεται όμως  σήμερα το iconic one piece κόκκινο μαγιό της;

Η 52χρονη σήμερα Pamela, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Fox News και έλυσε την απορία σχετικά με την τύχη του κόκκινου μαγιό που την καθιέρωσε ως το μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ στα 90s. Όχι, δεν έχει πουληθεί σε κάποια δημοπρασία, αλλά βρίσκεται ακόμα στο συρτάρι της ενώ όπως αποκάλυψε, ακόμα της κάνει. Χαρακτηριστικά είπε «Το έχω φυλαγμένο στο επάνω συρτάρι μου. Ακόμα μου κάνει. Το είχα φορέσει σε μια περίσταση για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου».

Επίσης ανέφερε στη συνέντευξη πως το συγκεκριμένο μαγιό είναι εξαιρετικής ποιότητας καθώς έχει φορεθεί πολύ, έχει μπει στη θάλασσα και γενικά στο νερό εκατοντάδες φορές και παρόλα αυτά παραμένει σαν καινούριο. Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι το συγκεκριμένο κόκκινο ολόσωμο μαγιό της Pam, αποτέλεσε το κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, με το οποίο ταυτίστηκε και καθιερώθηκε στο μυαλό ολόκληρου του πλανήτη. Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι κάποτε θα το «χτυπήσουν» πολύ άγρια στο πλαίσιο κάποιας δημοπρασίας. Μέχρι τότε ας μείνει ασφαλές στη γκαρνταρόμπα της Anderson.

Δείτε ακόμα:

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του συντρόφου σου αν θέλεις μια υγιή και μακροχρόνια σχέση
Αυτά τα τρία ζώδια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι
Το πολυαναμενόμενο «Chromatica» της Lady Gaga κυκλοφορεί 29 Μαΐου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις