Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σχέσεις – καλοκαίρι 2020: Έρωτες και χωρισμοί
PLUS

Ζώδια σχέσεις – καλοκαίρι 2020: Έρωτες και χωρισμοί

Ζώδια σχέσεις - καλοκαίρι 2020: Για κάποιους έρχονται σχέσεις, για άλλους χωρισμοί και για ορισμένους θα είναι «περίπλοκο».

Ζώδια σχέσεις – καλοκαίρι 2020: Υπάρχουν αρκετές θεωρίες για το καλοκαίρι και τις σχέσεις, μια από αυτές είναι ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι έντονοι και παθιασμένοι. Μια άλλη υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι το καλοκαίρι θέλουν να νιώσουν πιο ελεύθεροι και γι αυτό χωρίζουν. Ουσιαστικά ισχύουν και τα δυο, αφού ο κάθε ένας βρίσκεται σε διαφορετική φάση και αναζητά κάτι άλλο από τη ζωή του τη δεδομένη στιγμή.

Το καλοκαίρι του 2020 που κάνει σήμερα επίσημη πρεμιέρα, σίγουρα το περίμεναν όλοι πως και πως, αφού έρχεται μετά από ένα παγκόσμιο lockdown και βρίσκει τον κόσμο σε mood social distancing. Για κάποιο ζώδιο, η κατάσταση θα είναι περίπλοκη (και πότε δεν ήτανε ). Για κάποιο άλλο έρχεται ένας νέος έρωτας που θα σβήσει τις μουντές αναμνήσεις της καραντίνας και για ένα τρίτο όλη η προηγούμενη ζωή του θα αλλάξει με ένα χωρισμό. 

 

γράφει η Έλενα Φάκου

Ζώδια σχέσεις – καλοκαίρι 2020: Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πάντα ερωτευμένος. Αν δεν είναι ερωτευμένος θα είναι νεκρός. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε προφανώς και βρίσκεται σε σχέση αλλά μάντεψε! Το καλοκαίρι του 2020 θα χωρίσει από αυτή και θα μπει σε μια νέα σχέση πριν ακόμα προλάβει να καταλάβει τι γίνεται. Ο Καρκίνος έχει ένα πλεονέκτημα στον έρωτα: επειδή του αρέσει η συντροφικότητα και η αγάπη βλέπει πάντα το καλό στους ανθρώπους. Γι αυτό, ακόμα κι αν χωρίσει, οι πρώην του δεν τον αποστρέφονται, έχουν όμορφες αναμνήσεις. Δεν υπάρχει plot twist λοιπόν, σχέση θα κάνει και πάλι φυσικά ο Καρκίνος.

Παρθένος

Ο Παρθένος τα έχει όλα υπολογισμένα. Σκέφτεται και γράφει, όπως στο Δημοτικό. Καμια φορά όμως τα πράγματα δεν του έρχονται όπως τα υπολόγιζε και αυτό θα του συμβεί και τώρα: θα χωρίσει ενώ δεν το περίμενε. Σε άλλες περιπτώσεις θα φταίει ο ίδιος, σε κάποιες το ταίρι του και σε μερικές δε θα ευθύνεται ουσιαστικά κανείς από τους δυο, αλλά η ίδια η ζωή που τους παίζει ένα από τα παράξενα παιχνίδια της. Σε κάθε περίπτωση, ο Παρθένος ενώ δεν το είχε στο πρόγραμμα θα βρεθεί μόνος του κάπου μέσα στο κατακαλόκαιρο και θα του πάρει αρκετό καιρό να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Σκορπιός

Ο υπερ – σεξουαλικός Σκορπιός πάντα είναι μπερδεμένος και μάλλον γι αυτόν το Facebook έφτιαξε το relationship status “It’s complicated”. Όπως συνήθως λοιπόν ο Σκορπιός θα έχει ανοίξει αρκετές εστίες σχέσεων από δω κι από κει, και η κατάσταση θα είναι περίπλοκη μέχρι κάτι να γίνει και να τον κυνηγάνε όλοι μαζί να τον δείρουν αφού θα διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχει καμια αποκλειστικότητα αλλά η όλη φάση περισσότερο διέπεται από ομαδικό πνεύμα, κάτι για το οποίο φυσικά δεν ήταν ενημερωμένοι εξ αρχής. Μην τον λυπάστε, μόλις τελειώσει αυτό θα ανοίξει νέος κύκλος με φθινοπωρινά επεισόδια.

Δείτε επίσης

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του συντρόφου σου αν θέλεις μια υγιή και μακροχρόνια σχέση
Κέρδισε το “Τζόκερ”
Αυτά τα τρία ζώδια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις