Ζάρλας μνημόσυνο: Φανερά συγκινημένη η Στέλλα

LIFESTYLE

Ζάρλας μνημόσυνο: Φανερά συγκινημένη η Στέλλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελισάβετ Μαυρίδου

Ζάρλας μνημόσυνο: Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την είδηση αυτή, πόσο μάλλον οι συγγενείς και φίλοι του αλλά και η τελευταία του σύντροφος, Στέλλα Μιζεράκη.

01.06.2020 | 15:07

Ζάρλας μνημόσυνο: Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την είδηση αυτή, πόσο μάλλον οι συγγενείς και φίλοι του αλλά και η τελευταία του σύντροφος, Στέλλα Μιζεράκη. Χθες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο το ενός χρόνου στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά και εκεί βρέθηκαν και οι πρώην συμπαίκτες του από το «Power of love». Ανάμεσα σε αυτούς και η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη.

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε» , που ήταν εκεί και είπε: «Είναι κάτι που δεν το γιατρεύει ο χρόνος, όπως λένε κάποιοι. Κρατάω τις καλές αναμνήσεις. Θέλω να είναι καλά, εκεί που είναι και εύχομαι και σε εσάς να είστε καλά και να μην τύχει σε κανέναν αυτό  το δυσάρεστο γεγονός».  Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες από το «Power of love» που βρέθηκαν στο μνημόσυνο.

Ζάρλας μνημόσυνο: Το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο σπίτι του Power of Love και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους διακόπηκε λίγο πριν το μοιραίο ατύχημα ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι κοντά ο ένας στον άλλο. Σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός έτους από τον θάνατό του, η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!» έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη.

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του

Χθες, με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο, η μητέρα του έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα, η Στέλλα Νικολάου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου… Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. “Όλα μοιάζουν καλοκαίρι”…έλεγες χορεύοντας….. Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! “Πέτα ψηλά αετέ” ήταν πάντα η ευχή μου…. Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ…Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ….λατρεμένος!! Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου».

Δείτε ακόμη

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη
Επέστρεψε στη μικρή οθόνη ο Παπαδόπουλος – Το συγκινητικό μήνυμα (vid)
Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα: Έχω βρει τον άνθρωπό μου, θα σκεφτόμουν τον γάμο (vid)
Exit mobile version