Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπότση κόρη: Η πρώτη βόλτα με το παιδί της και η υπέροχη, τρυφερή φωτο
LIFESTYLE

Τζένη Μπότση κόρη: Η πρώτη βόλτα με το παιδί της και η υπέροχη, τρυφερή φωτο

Τζένη Μπότση κόρη: Η Αλίκη γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2019 και σήμερα είναι 6,5 μηνών.

Τζένη Μπότση κόρη: Την πρώτη της έξοδο μετά την καραντίνα μαζί με την κόρη της έκανε η ηθοποιός Τζένη Μπότση. Η Τζένη Μπότση, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στα 47 της χρόνια, κρατώντας την εγκυμοσύνη της κρυφή από τα φλας των φωτογράφων το περασμένο φθινόπωρο. Σίγουρα η περίοδος της καραντίνας δεν ήταν καθόλου βαρετή για εκείνη, αφού είχε την ευκαιρία να την περάσει με την λίγων μηνών κόρη της. Ωστόσο, τώρα ήρθε η ώρα για βόλτες, οπότε μαμά και κόρη πήγαν για φαγητό στο μαγαζί του καλού φίλου της Φώτη Σεργουλόπουλου στην Κηφισιά.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μπροστά από τον υπέροχο τοίχο με τα λουλούδια. “Η πρώτη μας έξοδος στο αγαπημένο εστιατόριο της μαμάς!!! Μια ωραία κυριακάτικη βόλτα με φίλους!! Ποσο μου είχε λείψει!!!” έγραψε στη λεζάντα. Η Αλίκη γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2019 και σήμερα είναι 6,5 μηνών.

https://www.instagram.com/p/CA2q-XeJO8j/?utm_source=ig_embed

Τζένη Μπότση κόρη: Γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε γιατί κράτησε κρυφή έως την τελευταία στιγμή την εγκυμοσύνη της. «Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο γράφουν ότι είμαι έγκυος. Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα!» ανέφερε η Τζένη Μπότση, συμπληρώνοντας: «Ήμουν κρατημένη λίγο στο γύρισμα. Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, σχεδόν χορογραφία».

Μάλιστα, η Τζένη Μπότση διηγήθηκε πως μέσα στο γύρισμα αποκάλυψε πρώτη φορά πως είναι έγκυος στον ενδυματολόγο της σειράς αφού πλέον δεν της έκαναν τα ρούχα που είχε ήδη φορέσει σε προηγούμενα γυρίσματα και έπρεπε να ολοκληρώσει τις σκηνές. «Με έπιασαν τα κλάματα στο καμαρίνι γιατί δεν έμπαιναν τα ρούχα ούτε για πλάκα!» περιέγραψε, εξηγώντας πως εκείνος τη βοήθησε φέρνοντας όλα τα ρούχα ξανά σε μεγαλύτερο νούμερο, ενώ όλα κύλησαν ομαλά ενημερώνοντας μόνο τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό της σειράς. «Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι…. Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε» , είπε επίσης η Τζένη Μπότση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις