Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η βαθυστόχαστη ανάρτηση
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η βαθυστόχαστη ανάρτηση

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Δε γνωρίζουμε την αφορμή αυτής της ανάρτησης αλλά ήταν εξαιρετικά βαθυστόχαστη

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: H Eλεονώρα Μελέτη μίλησε στο Instagram για αυταξία και τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο ορισμός της αυταξίας στο λεξικό είναι η απόδοση αξίας σε κάποιον ή κάτι για λόγους που εκπορεύονται από αυτόν τον ίδιο. Κοινώς πρόκειται για ένα θηλυκό ουσιαστικό το οποίο περιγράφει την αυτοεκτίμηση και την ικανότητα του ατόμου να είναι αυτόφωτο.

Με αυτή την έννοια καταπιάστηκε η Ελεονώρα Μελέτη σε μια ανάρτηση την οποία έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και χωρίς να γνωρίζουμε την αφορμή που την οδήγησε σε αυτό το post το βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρον και βαθυστόχαστο. Αυταξία, η λέξη που μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την ανάρτησή της.

γράφει η Έλενα Φάκου

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Μιλώντας για δήθεν αυτοπεποίθηση

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που είναι μητέρα της Αλεξάνδρας, την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει φορώντας ένα λευκό τοπ και ένα μπλε σακάκι τα οποία κάνουν αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία ανέβασε: «Για τους ανθρώπους της επιφάνειας, όπλο τους γίνεται η ομορφιά. Για τους ανασφαλείς, η επιτηδευμένη «δήθεν» αυτοπεποίθηση. Για όσους φοβούνται, η αμυντική επίθεση είναι η λύση και για όσους δεν τολμούν αυτόφωτα η λαθροβίωτη ζωή γίνεται το ζητούμενο. Αυταξία φίλε μου. Μόνο αυτή η λέξη και η κατάκτηση της ουσίας της φέρνει ισορροπίες και βάζει πράγματα και ανθρώπους στη θέση τους. Αυταξία».

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: #selfworth: Εσύ ξέρεις ποιος είσαι και τι αξίζεις;

Δε γνωρίζουμε σε ποιον απευθύνεται η παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και blogger. Μπορεί να πρόκειται για ένα μήνυμα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά και σε ένα post με πολλούς αποδέκτες.Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελεονώρα Μελέτη δεν στέκεται στο περιτύλιγμα των ανθρώπων αλλά εμβαθύνει καθώς την ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως όπως όλες οι εσωτερικές αναζητήσεις, η αυταξία είναι δύσκολο να επιτευχθεί από τον καθένα μας καθώς προϋποθέτει εσωτερική δύναμη, πίστη στον εαυτό μας, ταλέντο, δύναμη, επιτεύγματα και πολλή προσωπική δουλειά.

Δείτε ακόμα

Ζώδια: Προβλέψεις για την Δευτέρα 1/6
Τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του συντρόφου σου αν θέλεις μια υγιή και μακροχρόνια σχέση
Η Χάιντι Κλουμ κάνει topless στον κήπο του σπιτιού της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις