Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόρη δημαρχου Νέας Υόρκης: Συνελήφθη για επεισόδια
ΚΟΣΜΟΣ

Κόρη δημαρχου Νέας Υόρκης: Συνελήφθη για επεισόδια

Κόρη δημαρχου Νέας Υόρκης: Ανάμεσα στους συλληφθέντες για παράνομη συνάθροιση τη νύχτα του Σαββάτου, είναι και η 25χρονη κόρη του Ντι Μπλάζιο, Κιάρα, σύμφωνα με πηγή του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης.

Κόρη δημαρχου Νέας Υόρκης: Τα Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η 25χρονη Κιάρα συνελήφθη στις 10:30 το βράδυ του Σαββάτου. Όπως φαίνεται, συμμετείχε στις διαδηλώσεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρη την Αμερική, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Φλόιντ. Η Κιάρα φέρεται να ήταν ανάμεσα σε άτομα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία στην περιοχή του Γκρίνουιτς Βίλατζ, σύμφωνα με το CNN.

Ενώ της ζητήθηκε να μετακινηθεί, αυτή αρνήθηκε σύμφωνα με την New York Post, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. «Το σημείο ήταν ένα… hotspot, καθώς καίγονταν αστυνομικά οχήματα, ενώ άνθρωποι έβριζαν, εκτόξευαν αυτοκίνητα και συγκρούονταν με αστυνομικούς.

Κόρη δημαρχου Νέας Υόρκης: Δεν ανέφερε τη σχέση της με τον Ντι Μπλάζιο κατά την σύλληψη

Ηταν χιλιάδες άτομα εκείνη την στιγμή στο σημείο», ανέφερε πηγή που είδε την κόρη του δημάρχου στο σημείο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Κιάρα έδωσε τα στοιχεία του σπιτιού της όπου μένει με την οικογένειά της. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε πως ήταν η κόρη του δημάρχου κατά την σύλληψή της. Λίγη ώρα μετά, αφέθηκε ελεύθερη, όπως αναφέρει το CNN. Νωρίτερα, ο πατέρας της απευθυνόμενος στους κατοίκους της πόλης, ανέφερε πως «εκτιμούμε και σεβόμαστε τις ειρηνικές διαδηλώσεις, αλλά είναι ώρα για τον κόσμο να πάει στα σπίτια του», καθώς ισχύουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας τη νύχτα.

«Εκτιμάμε και σεβόμαστε όλες τις ειρηνικές διαμαρτυρίες, αλλά τώρα έφτασε η στιγμή να πάει ο κόσμος σπίτι» δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης σε μια συνέντευξη Τύπου στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου και συμπλήρωσε: «Αν βγήκατε απόψε με ειρηνικές διαθέσεις για να εκφράσετε την ανάγκη για αλλαγές, να ξέρετε ότι εισακουστήκατε και ότι έρχονται αλλαγές στην πόλη. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά». Σύμφωνα με τη New York Post η κόρη του Ντε Μπλάζιο, που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Σάντα Κλάρα το 2016 με σκοπό να ασχοληθεί με την κοινωνική εργασία, αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της, με την υποχρέωση να εμφανιστεί μια άλλη μέρα στο δικαστήριο.

Δείτε ακόμα

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Στο φως νέο βίντεο – Τον χτυπούσαν και μέσα στο περιπολικό
Στο καταφύγιο του Λευκού Οίκου ο Τραμπ και η οικογένειά του
Ο Ερντογάν καταρρέει και γίνεται επικίνδυνος – Ξεκινά γεωτρήσεις στα νότια της Κρήτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις