Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Με την αποκάλυψη θα καταστραφεί η ζωή του.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η αποκάλυψη πως ο Μελέτης είναι γιος της Κάτιας Δανδουλάκη, της Ανέτ στις “Άγριες Μέλισσες” έχει γραφτεί ξανά και δεν αποτελεί μυστικό. “Μυστικό είναι πότε θα το μάθει, πώς θα το μάθει. Τι θα γίνει με την Πηνελόπη; Γιατί αυτή η σχέση θα τιναχτεί στον αέρα, από τη στιγμή που θα μαθευτεί. Είναι πρώτα ξαδέρφια” αποκάλυψε η ηθοποιός. Ο Μελέτης αγαπά την Πηνελόπη και μάλιστα η κόρη του Δούκα βρίσκεται, τυχαία, μπροστά σ’ έναν καυγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Είναι η πρώτη φορά που η κόρη του Δούκα ακούει ξεκάθαρα κάτι για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άντρα της.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη. Η Πηνελόπη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί ο Μελέτης τον άντρα της.

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις

Ο Δούκας αναγκάζεται να παραδεχθεί στην Ανέτ πως ο γιος της είναι ο Μελέτης, ενώ προσπαθεί για άλλη μία φορά να την πείσει να επιστρέψει στο Παρίσι. Όμως η Ανέτ είναι αποφασισμένη να παραμείνει και να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή του παιδιού της. Η Δρόσω αντιλαμβάνεται το φλερτ του Ιορδάνη Αλεξανδρή, όμως δεν του αφήνει περιθώρια προσέγγισης. Η Ελένη δέχεται ένα δώρο ιδιαίτερης σημασίας από τον Κυπραίο: ένα δαχτυλίδι. Ο Δημήτρης παρασύρει τον Κλεομένη σε ένα απομονωμένο μέρος, προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει μπροστά στα μάτια του Δούκα, του Κωνσταντή και του Μελέτη. Ο Κλεομένης, σοκαρισμένος, καταλαβαίνει πως ο Δημητράκης εξυπηρετούσε τα σχέδια του Μελέτη.

Οι αδελφές Σταμίρη έρχονται για άλλη μία φορά σε σύγκρουση, καθώς η Μυρσίνη δεν χάνει ευκαιρία να σπέρνει τη διχόνοια, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει τη Θεοδοσία πως πήγε σε δικηγόρο και θα προχωρήσει με το διαζύγιο. Η Ελένη παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματά της για τον Λάμπρο και στο μέλλον της με τον Θωμά. Η Πηνελόπη και ο Μελέτης παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον τους, την ώρα που η Ανέτ ξεκινά μια απόπειρα να πλησιάσει τον γιο της.

Άγριες Μέλισσες: Ένα ακόμα πλήγμα για τον συνεταιρισμό

Ο Μιλτιάδης καταρρακώνεται από όσα συμβαίνουν στον γάμο του Λάμπρου, όμως εκείνος είναι αμετάπειστος στην απόφασή του. Την ίδια ώρα, ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο, ύστερα από τη άρνηση του Δούκα σε κάποιες απαιτήσεις του, και εκείνη βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η Ασημίνα πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει για την πολιορκία του Ιορδάνη στη Δρόσω, καθώς βλέπει μια μελλοντική απειλή στα σχέδιά τους. Την ίδια ώρα, ο συνεταιρισμός θα δεχθεί ακόμα ένα πλήγμα, ενώ ο Νέστορας θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για τον Κυπραίο, μετά την επίσκεψη ενός παλιού συμπολεμιστή του. Ο Λάμπρος εμμένει στην απόφασή του για το διαζύγιο, φέρνοντας συνεχώς τη Θεοδοσία στα όριά της, με αποτέλεσμα μια τυχαία συνάντησή της με την Ελένη να … βαφτεί με αίμα.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 1/6

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις