Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – μεταγραφές: Αλλαγή δεδομένων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – μεταγραφές: Αλλαγή δεδομένων

ΠΑΟ - μεταγραφές: Η δημοσιοποίηση της επιστολής Αλαφούζου άλλαξε τον “προγραμματισμό” για διαζύγιο μετά τα πλέι οφ - Ολα ανοικτά κάθε ώρα - Ο Πογιάτος, ο Ιντιάκεθ και ο Παούνοβιτς

ΠΑΟ – μεταγραφές: Με τη δημοσιοποίηση της επιστολής Αλαφούζου προς Δώνη έγινε ολοφάνερο και το επισημάναμε από το Σάββατο πως το βελούδινο διαζύγιο στον πάγκο του Παναθηναϊκού πάει… περίπατο. Οπερ και εγένετο, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις από την ΠΑΕ διέρρεε πως αναζητείται τρόπος να επισπευσθεί η αποχώρηση Δώνη. Μία αποχώρηση πάντως, που δύσκολα θα είναι τόσο απλή. Ηδη έχουν αρχίσει και διακινούνται εν είδει ρεπορτάζ τα ποσά που θα αξιώσει κάθε πλευρά, με το κλαμπ να περιμένει… αβρότητες και παραίτηση, την πλευρά του Ελληνα τεχνικού να σιωπά αλλα να βγαίνει προς τα εξω ένα ποσό λίγο πάνω από τις 700 χιλ. ευρώ ως οφειλόμενα και αποζημίωση! Το μόνο βέβαιο είναι πως η δημοσιοποίηση της επιστολής είναι όνο το πρώτο επεισόδιο από ένα σήριαλ που ακολουθεί. Με άγνωστο νικητή, αλλά έναν βέβαιο ηττημένο. Το γόητρο του κλαμπ.

Στο μεταξύ η επόμενη μέρα στο προπονητικό αναζητείται και από τις πρώτες ώρες παίζει γερά ένα όνομα. Αυτό του Ισπανού προπονητή των νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Πογιάτος. Ο οποίος θέλει το εφαλτήριο στην καριέρα του. Και δεν αποκλείεται να έχεικαι ως παράδειγμα στο μυαλό του την εκτόξευση Βαλβέρδε στη χώρα μας. Με εντελώς άλλα μέτρα και σταθμά ασφαλώς. Σε κάθε περίπτωση είναι προσωπική επιλογή Ρόκα και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Πέραν αυτού, έχει ακουστεί και το όνομα Ιντιάκεθ. Προπονητή με επιτυχία στην Κυπρο και χαίρει της εκτίμησης του Ρόκα επίσης. Στη λίστα, τέλος, περιλαμβάνεται και ο Παούνοβιτς, με τον οποίο ο Αλαφούζος είχε επαφές πριν καν έρθει στο τριφύλλι ο Στραματσόνι.

ΠΑΟ – μεταγραφές: Ο Κυριάκος στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πλέον. Ο έμπειρος διεθνής Ελληνας κεντρικός μπακ αντιμετώπισε προβλήματα στη συνεννόηση με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέιρα και δεν έμεινε Θεσσαλονίκη να προπονείται με το δικέφαλο. Αντίθετα, ο Δώνης τον καλοδέχτηκε και ο Παπαδόπουλος κατέβηκε στην Αθήνα για να γυμνάζεται με την ομάδα και να μένει σε ετοιμότητα έως ότου βρει τη νέα του ομάδα. Εχει άλλωστε και σχετική άδεια από το Αμβούργο. Μεταγραφικά δεν μοιάζει πιθανό να “παίζει” κάτι, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες στη θεση αυτή. Βέβαια ένας υγιής Παπαδόπουλος είναι μακράν κορυφαία επιλογή και όχι απλά χώραγε, από αυτόν θα ξεκινούσε η 11άδα.

Δείτε ακόμη:

Επιτράπηκαν και επίσημα οι αγώνες στα μηχανοκίνητα σπορ στην Αυστρία
Υπογράφουν την επιστροφή στη δράση τα φραντσάιζ του ΝΒΑ
Χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ στην Πάντερμπορν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις