ΝΒΑ – επανέναρξη: Επικυρώνεται την Πέμπτη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – επανέναρξη: Επικυρώνεται την Πέμπτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΝΒΑ - επανέναρξη: Κλείστηκε το ραντεβού όλων των ομάδων ώστε να δώσουν την έγκριση και να συνεχιστεί/ολοκληρωθεί η σεζόν από το τέλος Ιουλίου

31.05.2020 | 10:30

ΝΒΑ – επανέναρξη: Το μεγάλο ραντεβού, το κρισιμότερο βήμα για την επανεκκίνηση και την ολοκλήρωση της σεζόν στο ΝΒΑ είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Πέμπτη 5/6. Τότε έχουν κληθεί όλα τα φραντσάιζ της διοργάνωσης να δώσουν την έγκριση και να συμφωνήσουν στις προτάσεις ώστε να συνεχιστεί η σεζόν από το τέλος Ιουλίου με 20-22 ομάδες. O Κομισάριος Ανταμ Σίλβερ έχει ήδη αναπτύξει το πλάνο του εδώ κι ένα μήνα. Μελετήθηκε επαρκώς από τις ομάδες και μένει η συναίνεσή τους για να αρχίσει να υλοποιείται. 

Όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες. Έτσι οι ιδιοκτήτες την Πέμπτη θα δώσουν την έγκριση τους για να προχωρήσει προς υλοποίηση το πλάνο. Το οποίο προβλέπει εντος 3-4 εβδομάδων την επιστροφή στη δράση για όλα τα κλαμπ. Το ΟΚ, φυσικά, μπορεί να παρθεί και με απώλειες, αφού δεν απαιτείται ομοφωνία. Αρκεί να υπερψηφιστεί με πλειοψηφία 75%. Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης αν όλα πάνε όπως αναμένονται, είναι η 31η Ιουλίου στο Ορλάντο.

Ο Κομισάριος Σίλβερ

ΝΒΑ – επανέναρξη: Ρέστα για Τέιτουμ οι Σέλτκς

Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών αλλά ο “Σέλτικ” Τζέισον Τέιτουμ θεωρείται εκ των κορυφαίων φόργουορντ του ΝΒΑ. Απόδειξη -μεταξύ άλλων- και οι 23,6 πόντοι, τα 7.1 ριμπάουντ και οι 2.9 ασίστ που κατέγραφε κατά μέσο μέχρι και την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του πρωταθλήματος. Οι Σέλτικς δεν είναι φραντσάιζ άπειρο. Αναγνώρισε την αξία άμεσα και είναι αποφασισμένοι να του προσφέρουν την ανώτερη επέκταση συμβολαίου που δικαιούνται! Το πόσο υψηλό θα είναι αυτό δεν μπορεί ακόμα να προβλεφθεί. Θα εξαρτηθεί από την αναμφισβήτητα μεγάλη μείωση που αναμένεται να έχει το σάλαρι καπ. Το οποίο θα πιεστεί σημαντικά εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής ζημιάς που έχει προκληθεί λόγω πανδημίας.

Δείτε ακόμη:

Στον αέρα η επιστολή …διαζυγίου Αλαφούζου στον Δώνη
Αμαξοστοιχία με …πέντε βαγόνια η Μπάγερν Μονάχου
“Μέσα σε τρεις στόχους, αρκεί να μην μας έκανε κακό η παύση”
Exit mobile version