Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγωνιστική: Ξέσπασε 6 φορές!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγωνιστική: Ξέσπασε 6 φορές!

Γερμανία - αγωνιστική: Σαρωτική Ντόρτμουντ, 1-6 στην Πάντερμπορν (ημίχρονο 0-0)! - Ανετα η Γκλάντμπαχ 4-1 την Ουνιόν - Χωρίς εκπλήξεις η Β΄ Γερμανία

Γερμανία – αγωνιστική: Με άνεση επέστρεψε στις επιτυχίες και πέρασε το εμπόδιο της Ουνιόν η Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ. Διέλυσε την αντίπαλό της 4-1 με μεγάλη εμφάνιση των Τουράμ και Πλέα. Ο πρώτος πέτυχε δύο γκολ και δεν πανηγύρισε, απλά γονάτισε ως φόρο τιμής στον δολοφονημένο Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ. Ο δε δεύτερος με ένα γκολ και δύο ασίστ ήταν αναμφίβολα ο MVP της αναμέτρησης! Με το τρίποντο αυτό η νικήτρια έπιασε τη Λεβερκούζεν στους 56 βαθμούς. Ετσι, είναι πια αυτή που συμπληρώνει την τετράδα εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας τη Λειψία έναν πόντο πίσω στην 5η θέση!

Στο άλλο ματς της ημέρας η Ντόρτμουντ μετά από ένα στείρο από γκολ πρώτο ημίχρονο, διέλυσε την Πάντερμπορν στα εξ ων συνετέθη! Με τον Σάντσο (φωτό) σε τρελά κέφια να πετυχαίνει καρέ τερμάτων διέσυρε 6-1 την ουραγό και αποσπάστηκε εκ νέου στην ασφάλεια του +4 από τους διώκτες της στη μάχη της 2ης θέσης. Ο Σάντσο, όπως και ο Χακίμι που σκόραρε ένα γκολ (85’) μετά την επιτυχία τους εμφάνισαν φανέλες με μήνυμα στήριξης στον δολοφονημένο Φλόιντ στις ΗΠΑ, “Justice for Floyd” (κεντρική φωτό).

Γερμανία – αγωνιστική: Χωρίς εκπλήξεις η Τσβάιτελιγκα

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η αγωνιστική στη Β΄ Γερμανίας. Η Χάιντενχαϊμ επιβλήθηκε άνετα της αδιάφορης Αουε 3-0. Ετσι παραμένει μια ανάσα από την τριάδα κορυφής και τη διεκδίκηση της ανόδου. Η Στουτκγάρδη δεν δυσκολεύτηκε να υποτάξει 2-0 τη Δυναμό στη Δρέσδη και να παραμένει μόνη δεύτερη. Το Αμβούργο, τέλος, επιβλήθηκε 3-2 της Βίχεν έστω δύσκολα. Ακολουθεί στην τρίτη θέση, στον πόντο από την Στουτγκάρδη και η μάχη απευθείας ανόδου μαίνεται!

Δείτε ακόμη:

Europa League: Προς Γερμανία οι ρεβάνς και νοκ άουτ από 8άδα
Περικοπές με… τυράκι επιστροφής περικοπών στην ΑΕΚ!
Αντι-Δώνη και άμεσα οι διαταγές προς τον Ρόκα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις