Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – κορωναϊός: Μειώσεις ενόψει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – κορωναϊός: Μειώσεις ενόψει

ΑΕΚ - κορωναϊός: Πρόταση για “ψαλίδια” στην Ενωση, αλλά και πρόγραμμα… μπόνους επιστροφής για τις αποδοχές του τριμήνου της πανδημίας

ΑΕΚ – κορωναϊός: Η πανδημία είναι σε ύφεση, στην Ελλάδα τουλάχιστον, αλλά οι επιπτώσεις της, κυρίως στον οικονομικό τομέα, τώρα γιγαντώνονται. Και ακόμα δεν έχουν πιάσει… ταβάνι. Οπως οι περισσότερες ομάδες στον κόσμο, έτσι και η ΑΕΚ πρότεινε περικοπές στους παίκτες της για να στηριχθεί η ομάδα σε μία τέτοια δύσκολη συγκυρία. Η πρόταση της ΠΑΕ είναι για μείωση της τάξης του 60% στους παίκτες, αλλά μόνο για το τρίμηνο της πανδημίας. Οχι πάνω στις συνολικές συμφωνηθείσες αποδοχές. Την πρόταση μετέφεραν στο ρόστερ οι αρχηγοί Μάνταλος, Μπακάκης, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι. Αναμένεται η απάντηση των παικτών της Ενωσης. Ολα αυτά, πάντως, για συμβόλαια άνω των 40.000 ευρώ. Τα μικρότερα δεν θα έχουν διαφοροποιήσεις.

Παρά ταύτα, υπάρχει και νέα προσέγγιση στο μπόνους στόχων, έτσι ενδέχεται ένα μέρος των απωλειών να …σωθεί! Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime, σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου, προβλέπεται επιστροφή του 10% της μείωσης, ενώ άλλο ένα 10% ως μπόνους τίθεται ως ‘αντίδωρο” για την περίπτωση που η ΑΕΚ τερματίσει 2η και πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Τέλος, ακόμα ένα 10% θα επιστραφεί αν η ομάδα μπει σε ομίλους είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα την επόμενη σεζόν!

Μπόνους επιστροφής περικοπων προβλέπεται για κάθε διακριση

ΑΕΚ – κορωναϊός: Έκλεισε τα 66 ο “Θεός”

Το σύνθημα “ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός” δεν ακούγεται πια στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά μέσα στην καρδιά των οπαδών της εξακολουθεί να αντηχεί. Ο Μαύρος παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της εξέδρας στην Ιστορία της ομάδας. Ενώ και η εν γένει στάση του μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση τον έχει κρατήσει ψηλά στη συνείδηση όλων στην ΑΕΚ. Σήμερα ο άλλοτε στράικερ της Ενωσης συμπληρώνει 66 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ δεν τον ξέχασε, με ένα τουίτ τίμησε την μέρα γιορτής για τα γενέθλια του παλαίμαχου αρχηγού της.

Δείτε ακόμη:

Επιτράπηκαν και επίσημα οι αγώνες στα μηχανοκίνητα σπορ στην Αυστρία
Υπογράφουν την επιστροφή στη δράση τα φραντσάιζ του ΝΒΑ
Χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ στην Πάντερμπορν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις