Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαρία Μενούνος μαγιό: Καλοκαιρινές προτάσεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρία Μενούνος μαγιό: Καλοκαιρινές προτάσεις

Μαρία Μενούνος μαγιό: Σε περίπτωση που αναζητάς ιδέες για το καλοκαιρινό σου look

Μαρία Μενούνος μαγιό: Το καλοκαίρι του μέχρι στιγμής πολύπαθου 2020 ξεκινά και επίσημα σε λίγες ημέρες και αν ο καιρός σταματήσει να μας χαλάει τη διάθεση θα πάμε επιτέλους στην θάλασσα, φορώντας κατά προτίμηση ένα ολοκαίνουριο μαγιό, το οποίο σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμη διαλέξει, μπορείς να πάρεις ιδέες από το μπικίνι της Maria Menounos η οποία έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής σεζόν με μια φωτογραφία που τα είχε όλα: πισίνα, smoothie, ανέμελη διάθεση και ένα μαγιό τύπου lingerie.

γράφει η Έλενα Φάκου

Το λευκό μπικίνι με δαντέλα και η πόζα στην πισίνα με το smoothie

H ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ποζάρει λοιπόν στην πισίνα του σπιτιού της πιο cool από ποτέ και -αφού πούμε ένα μεγάλο wow για το σώμα της που στα 41 της χρόνια είναι τόσο καλογυμνασμένο και καλλίγραμο- φοράει ένα πολύ sexy chic λευκό μαγιό το οποίο έχει επιρροή από εσώρουχα, δηλαδή διαθέτει δαντέλα στο φινίρισμα ακριβώς όπως και τα γυναικεία lingerie. Aυτή ακριβώς είναι και η τάση στα μπικίνι για το φετινό καλοκαίρι. Στο Los Angeles τα κορίτσια βγαίνουν ήδη στον ήλιο με δαντελένια μπικίνι, αν σου αρέσει αυτή η ιδέα επίλεξε το επόμενο μαγιό σου με κάτι από lingerie style.

Γιατί να επιλέξω ένα μαγιό τύπου lingerie;

Η αλήθεια είναι πως η δαντέλα είναι ένα αρκετά αισθησιακό υλικό το οποίο δίνει θηλυκότητα σε κάθε ρούχο, όμως δεν είναι και τόσο συνυφασμένο με τα μαγιό ακριβώς επειδή παραπέμπει σε underwear τόσο αν το δει κανείς σε σουτιέν όσο και σε σλιπ. H μόδα όμως έχει αποδείξει πως είναι πάντα εδώ για να καταρρίπτει τους κανόνες που βάζει ακόμα και η ίδια. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να βγεις στην παραλία με δαντέλα φέτος είναι οπωσδήποτε η χρονιά που θα μπορείς να το κάνεις. Τόλμησέ το.

Δείτε ακόμη

Αυτά τα τρία ζώδια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι
Το πολυαναμενόμενο «Chromatica» της Lady Gaga κυκλοφορεί 29 Μαΐου
Mαθαίνεις ότι ο σύντροφός σου διατηρεί προφίλ σε Date Application. Και τώρα τι;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις