Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Καρανίκας Αρκάς: Μπέρδεψε τα… μπούτια του ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Καρανίκας Αρκάς: Μπέρδεψε τα… μπούτια του ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού

Νίκος Καρανίκας Αρκάς: Ο Νίκος Καρανίκας, μπέρδεψε σκίτσο του Αρκά με του… Αρακά.

Νίκος Καρανίκας Αρκάς: Σε γκάφα υπέπεσε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Καρανίκας στην προσπάθειά του να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Με αφορμή την συνέντευξη του Παύλου Πολάκη στον Αντώνη Σρόιτερ, ο Νίκος Καρανίκας θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, προσπάθεια, όμως, που του γύρισε μπούμερανγκ. Αιτία το γεγονός ότι ενώ πίστευε ότι χρησιμοποιούσε σκίτσο του Αρκά στην πραγματικότητα το σκίτσο που ανήρτησε στο Twitter ήταν του… Αρακά!

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση με τον Νίκο Καρανίκα να προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα κάνοντας μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία καλούσε τους επικριτές του να απαντήσουν επί της ουσίας.

Νίκος Καρανίκας: Η πρόσφατη επίθεση στην ΠτΔ

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο Νίκος Καρανίκας επιτέθηκε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου  με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin. Στην ανάρτησή του με τίτλο: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες», ο κ. Καρανίκας αναφέρεται στην κ. Σακελλαροπούλου, τονίζοντας πως «όταν τρέχετε να καλύψει την χυδαιότητα του Μωυσή (έτσι αποκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη) στην τυμβωρυχία για την Marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις».

Συνέχισε δε, προσθέτοντας πως «είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του “Ημερήσιου Κήρυξ” και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox». Ο κ. Καρανίκας στράφηκε μάλιστα και κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως «τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία; Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;».

Δείτε ακόμη

Ο Καρανίκας θυμήθηκε την Μετάνοια και την Συγχώρεση όπως… η Μαρία Μαγδαληνή
Να τι φοβάται ο Καρανίκας και τα “χώνει” στον Μητσοτάκη
Απαράδεκτος Καρανίκας: Φταίει ο Μητσοτάκης αν πεθάνουν οι εκδρομείς στα χωριά
«Φρουρά! Φρουρά!»: Χαμός στο Twitter με τον… “σπάω το κατεστημένο” Νίκο Καρανίκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις