Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φόνος στη Βούλα νέα: Συμβόλαιο θανάτου “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Φόνος στη Βούλα νέα: Συμβόλαιο θανάτου “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Φόνος στη Βούλα νέα: Οι έρευνες για να διαπιστωθεί ποια ακριβώς ήταν η δραστηριότητα του, η δολοφονία το 2017 και τα συμβόλαια θανάτου για αλλοδαπούς στα νότια προάστια.

Φόνος στη Βούλα νέα: Η αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο με την ταυτότητα του Βέλγου άνδρα τον οποίο εκτέλεσαν χθες άγνωστοι έξω από το σπίτι που διέμενε στη Βούλα. Ειδικότερα οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία, και οι δύο βελγικές. Οι Αρχές θα πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα από το θύμα που βρίσκεται στο νεκροτομείο προκειμένου να τα διασταυρώσουν με τις ευρωπαϊκές τράπεζες δεδομένων για να διαπιστωθεί αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με παράνομες δραστηριότητες.

Ο Βέλγος που δήλωνε έμπορος διέμενε στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του και το παιδί του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι δράστες εκτέλεσαν το θύμα με δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η χθεσινή δολοφονία να σχετίζεται με την ανθρωποκτονία 56χρονου Βέλγου, που διαπράχθηκε στις 16 Ιουνίου 2017, στο Νέο Κόσμο. Ένας 32χρονος Αλβανός είχε συνελήφθη το 2019 για το έγκλημα.

ÁÃÍÙÓÔÏÉ ÐÕÑÏÂÏËÇÓÁÍ ÊÁÉ ÓÊÏÔÙÓÁÍ ÁÍÄÑÁ ÅÎÙ ÁÐÏ ÔÏ ÓÐÉÔÉ ÔÏÕ ÓÔÇ ÂÏÕËÁ(EUROKINISSIÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Φόνος στη Βούλα: Το χρονικό της ενέδρας θανάτου

Η αιματηρή δολοφονία, συνέβη λίγο πριν τις 21.30 της Παρασκευής, όταν άγνωστοι τον εκτέλεσαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του στην οδό Δωδεκανήσου.Τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν επιχειρηματίας στον κλάδο του εμπορίου ενώ στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ερευνώντας τις επαφές που είχε ο Βέλγος επιχειρηματίας ενώ ψάχνουν αν υπάρχουν και κάμερες που τυχόν να έχουν καταγράψει την στιγμή της εκτέλεσης ή κάποια στιγμή της άφιξης και της αποχώρησης των εκτελεστών.

Δείτε ακόμη

Άγρια δολοφονία στη Βούλα: Εκτέλεσαν Βέλγο επιχειρηματία έξω από το σπίτι του
Αλγερινοί και Μαροκινοί “καταδυνάστευαν” το κέντρο της Αθήνας- 17 συλλήψεις
Ειδικό λογισμικό, τεχνολογία εξωτερικού – Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολυτελή οχήματα
Κάμερα κατέγραψε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη -Τη στιγμή που ΙΧ καρφώθηκε στο φανάρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις