Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – αγώνες: Μπάγερ για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – αγώνες: Μπάγερ για φίλημα

Γερμανία - αγώνες: Πέρασε από τη Φράιμπουργκ 1-0 η Λεβερκουζεν και μείωσε στον πόντο από τη 2η θέση - Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα στην Τσβάιτελιγκα

Γερμανία – αγώνες: Με μεγάλο διπλό επέστρεψε στις νίκες η Λεβερκούζεν. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Φράιμπουργκ που έπαιζε τις τελευταίες ελπίδες της για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπάγερ πέρασε με διπλό 0-1 στο 54’ και μείωσε στον πόντο από τη δεύτερη θέση και την Ντόρτμουντ. Η οποία παίζει την Κυριακή στην έδρα της Πάντερμπορν. Καλύτερη σε όλο το ματς η Λεβερκούζεν πήρε το κρίσιμο τρίποντο με τέρμα του Χάβερτζ στο 54’. Και θα μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ, αφού εξουδετέρωσε πλήρως τη γηπεδούχο. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε περίπου 70% κατοχή μπάλας. Σε εκτός έδρας ματς, είναι αξιομνημόνευτο!

Στην Β’ Γερμανίας, η Ντάρμσταντ έχασε την ευκαιρία να κερδίσει την Γκρόιτερ Φiρτ δεχόμενη γκολ στην εκπνοή (87’) με το τελικό 1-1 να την κρατάει στο -3 από την τριάδα και με ένα ματς παραπάνω. Ενώ για την Γκρόιτερ ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς στο οποίο όμως έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν και για τίποτα! Στο άλλο ματς της ημέρας η Οσναμπρικ αν και έχανε 0-2 εντός έδρας από την Γιαν Ρέγκενσμπουργκ, πήρε χρυσό βαθμό 2-2 και παρέμεινε εκτός επικίνδυνης ζώνης!

Γερμανία – αγώνες: Αναζητούν βαθμολογική ανάσα

Στα αυριανά ματς της Β’ κατηγορίας ξεχωρίζει η μάχη ζωής της Νυρεμβέργης με την Μπόχουμ, αλλά και της Καρσλρούης με τη Σαν Πάουλι. Την ίδια ώρα το φορμαρισμένο Αννόβερο θα δοκιμαστεί εκτός έδρας. Κόντρα στη Σαντχάουζεν που δίνει τον αγώνα της για να μην κινδυνεύσει το στάτους της στην κατηγορία. Η πρωτοπόρος και βεβαία για την απευθείας άνοδο, η Αρμίνια Μπίλεφελντ, τέλος, φιλοξενείται από τη Χόλσταϊν στο Κίελο.

Δείτε ακόμη:

Winmasters: Φουντώνει η μάχη της τετράδας στην Bundesliga!
Κρίσιμα παιχνίδια στην Bundesliga για Ευρώπη και υποβιβασμό
Πρωτοσέλιδο ράπισμα κατά πάντων από τη γαλλική “Εκίπ”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις