Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πορτοσάλτε – Ανδρέας Παπανδρέου: Έξαλλος ο Κεγκέρογλου, σκληρή επίθεση στον δημοσιογράφο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πορτοσάλτε – Ανδρέας Παπανδρέου: Έξαλλος ο Κεγκέρογλου, σκληρή επίθεση στον δημοσιογράφο

Πορτοσάλτε - Ανδρέας Παπανδρέου: Ο γνωστός δημοσιογράφος θυμήθηκε τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ και αυτό προκάλεσε την οργή του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ.

Πορτοσάλτε – Ανδρέας Παπανδρέου: Επίθεση στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε για τις αναφορές στις οποίες εκείνος προχώρησε κατά του Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν χθες, στις 28 Μαΐου του 1979, έκανε μέσω Τwitter ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου. Αφορμή ήταν ο σχολιασμός του Άρη Πορτοσάλτε στη ραδιοφωνική εκπομπή του, πως η Ελλάδα με την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα μετατράπηκε από “γραφική” σε “κανονική” χώρα. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος άφησε αιχμές για τον ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;”. Ο κ. Κεγκέργολου εντόπισε “στοχευμένες” κατά τον ίδιον απόψεις του δημοσιογράφου για τον Ανδρέα Παπανδρέου, οι οποίες θεώρησε ότι αποσκοπούν στον διχασμό και προσβάλλουν τη μνήμη του Α. Παπανδρέου.

Ακολούθησε η εναντίον του επίθεση με ανάρτηση στο Τwitter:

“Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!”

Πορτοσάλτε: Σχόλιο και από Καρχιμάκη

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ πήρε θέση αναφορικά με τα σχόλια που έκανε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ο Ανδρέας Παπανδρέου, κ. Πορτοσάλτε, είναι η ιστορία η παρακαταθήκη της προσφοράς μιας παράταξης στην πατρίδα και στους ανθρώπους, που βρέθηκαν από την δεξιά στο περιθώριο και είδαν μετά από χρόνια την ζωή τους να αλλάζει και την αξιοπρέπεια τους να αποκαθίσταται. Όσο κι αν προσπαθείτε να τον μειώνετε τόσο μεγαλώνετε την αξία του και τα συναισθήματα ενός ολόκληρου λαού για την προσφορά του», σημείωσε στη δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Δείτε ακόμη

Η άγνωστη σχέση Ανδρέα Παπανδρέου και Νότη Μηταράκη
Χαλάστηκε ο Αρβανίτης με το πακέτο της Κομισιόν – Τον “άδειασε” ως κι ο Τσακαλώτος
VIRAL: Το… απρόοπτο στη συνέντευξη Βαρβιτσιώτη στο BBC
“Άκου ανθρωπάκι”- Η απάντηση Πολάκη σε Πουλή ξεχειλίζει από ευγένεια
Το γεμάτο αισιοδοξία βίντεο από τον Πειραιά – Το πόσταρε ο Μητσοτάκης
Το τερμάτισαν στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Παπαχριστόπουλος εξηγεί γιατί έχουμε λίγα κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις