Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χάιντι Κλουμ Instagram: Αναστατώνει για ακόμη μια φορά
PLUS

Χάιντι Κλουμ Instagram: Αναστατώνει για ακόμη μια φορά

Χάιντι Κλουμ Instagram: Δείτε όλες τις γυμνές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram και θα ξετρελαθείτε.

Χάιντι Κλουμ Instagram: Μπορεί η ηλιοθεραπεία στο Λος Άντζελες να είναι απαγορευμένη στις παραλίες, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε καθόλου την Χάιντι Κλουμ, η οποία αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο του σπιτιού της. Το 46χρονο μοντέλο από την Γερμανία αποφάσισε να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο instagram γυμνές φωτογραφίες κάνοντας topless.

Το πασίγνωστο μοντέλο το προηγούμενο διάστημα είχε ποζάρει σε εξωτερικού χώρο με εσώρουχά, διχτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες. Ενώ παράλληλα ο κομμωτής της, της έκανε ανταύγειες στα μαλλιά φορώντας μια αυτοσχέδια ομπρέλα για την προφυλάξει από τον COVID – 19. Με την ίδια να κάνει σχόλιο στην ανάρτησή της λέγοντας «καλύτερες στιγμές της κοινωνικής αποστασιοποίησης».

 

Χάιντι Κλουμ Instagram: Ένα σύντομο βιογραφικό της

Η Χάιντι Κλούμ γεννήθηκε 1η Ιουνίου 1973 στο Μπέργκις Γκλάντμπαχτ της Γερμανίας, ενώ ζει μόνιμα πλέον από μικρή ηλικία στο Λος Άντζελες. Είναι μοντέλο, τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Έχει τέσσερα παιδιά από 2 διαφορετικούς άνδρες, ενώ από το Δεκέμβριο του 2018 είναι αρραβωνιασμένη με τον Τομ Κάουλιτζ.

Δείτε ακόμα:

Έχεις αίτημα φιλίας
Ζώδια: Προβλέψεις για την Παρασκευή 29/5
Η προσομοίωση που θα μας πείσει να φοράμε μάσκες στα Μέσα Μεταφοράς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις