Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στα Χανιά: Νέο δυστύχημα, στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στα Χανιά: Νέο δυστύχημα, στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου

Τροχαίο στα Χανιά: Το όχημά του εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο πλαϊνό κράσπεδο.

Τροχαίο στα Χανιά: Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών, έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά. Ο οδηγός, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, γύρω στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης κινούνταν στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου κοντά στον κόμβο Ταυρωνίτη, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εκτινάχτηκε στο οδόστρωμα. Εκεί, καταπλακώθηκε από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα λίγο μετά να υποκύψει στα τραύματά του.

Το όχημά του εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο πλαϊνό κράσπεδο, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από το αυτοκίνητο και να πέσει στο αντίθετο ρεύμα, όπου ο οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες που ανασήκωσαν το όχημα και απεγκλώβισαν τον τραυματία, ο οποίος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλα τραύματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου μετά από λίγες ώρες εξέπνευσε.

Τροχαίο: 32χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε στο Κιλκίς

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο 5ο χλμ ΕΟ Κιλκίς – Ευκαρπίας, στο ύψος του Ζαχαράτου, στο Κιλκίς και στοίχισε τη ζωή σε έναν 32χρονο άνδρα εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του άνδρα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στις 27 Μαΐου 2020 και ώρα 21.25, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κιλκίς – Ευκαρπίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Θανατηφόρο τροχαίο στον κόμβο Πλατυκάμπου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον κόμβο του Πλατυκάμπου μετά από σφοδρή σύγκρουση ενός μικρού φορτηγού με ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr από την σύγκρουση, είναι νεκρός ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος κινούταν στο ρεύμα προς Λάρισα και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε με το φορτηγάκι. Από την σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο με την Πυροσβεστική αυτή την ώρα να προσπαθεί να απεγκλωβίσει το άψυχο σώμα του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σε καλή κατάσταση είναι ο οδηγός από το φορτηγάκι.

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη

Έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη τα ξημερώματα, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Ακαδήμου (παραπλεύρως της Περιφερειακής οδού), κάνει η Αστυνομία, καθώς αναζητά τον οδηγό, ο οποίος αφού παρέσυρε τον 45χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα τον εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις νόμιμες ενέργειες.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω τροχαίου ατυχήματος, παρακαλείτε από την Αστυνομία να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310566200, 2310566210, 2310566203 & 2310566204, η οποία διενεργεί την προανάκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις